Tunnelma tiivistyy – kenraaliharjoitus on käsillä

0
Jukolan kenraaliharjoitukset
Jukolan kenraaliharjoituksessa on mukana reilu tuhat talkoolaista.

Jukolan kilpailukeskus alkaa elää ensi viikonvaihteen suurtapahtumaa todeksi jo tänään. Reilu puolet 2300 talkoolaisen joukosta kokoontui Heponiemen maisemiin kisan kenraaliharjoitukseen.

Alueen ja rakenteiden viimeistelyt ovat samalla vielä meneillään. Pääsihteeri Antti Rantala on edelleen levollisella mielellä – kaikki on valmista siihen mennessä, kun Venlojen viesti starttaa lauantaina kello 14. 

Iltapäivän alkajaisiksi talkooväki kokoontui ohjelmalavan äärelle. Kaikki tehtävävaliokuntien vetäjät esittäytyivät, ja talkoojoukot saivat annoksen yleistä tietoa kenraaliharjoituksen kulusta. Sitten kunkin tehtäväalueen ryhmät kokoontuivat omiin viime hetken koulutusrupeamiinsa.

Lähtöpaikan toiminnasta vastaava ryhmä harjoittelee lähtöryhmitystä ja suuren ihmisjoukon hallintaa lähtövalmistelun aikana. Kangasalan SK:n juniorit ja Puolustusvoimien suunnistajat vetävät metsässä pienimuotoisen viestiharjoituksen, jonka myötä järjestäjät testaavat itse viestiin ja tulospalveluun liittyvää toimintaa.

Tiimit virittäytyvät ja järjestäytyvät. Kysymyksiä riittää, ja niiden aika on juuri nyt. Vielä on hetki aikaa varmistaa, että kaikki toimii itse kisassa kuin ajatus.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.