Koti Uutiset Tuomas Bährend siirtyi kristillisten valtuustoryhmään

  Tuomas Bährend siirtyi kristillisten valtuustoryhmään

  0
  Tuomas Bährend jatkaa valtuuston toisena puheenjohtajana, vaikka hän siirtyi kristillisten valtuustoryhmään. Bährend (oik) osallistui viime viikon keskiviikkona kuntalaistilaisuuteen muun luottamushenkilöjohdon kanssa.

  Sahalahtelainen valtuutettu Tuomas Bährend on jättänyt keskustan valtuustoryhmän ja siirtynyt kristillisdemokraattien ryhmään.

  Molemmat ryhmät ovat jatkossa yhtä suuria, kuusijäsenisiä.

  Bährendin mukaan ajatus ryhmän vaihdosta on kypsynyt pitkän ajan kuluessa. Hän ei halua nostaa päätöksensä taustalta mitään yksittäistä asiaa ylitse muiden.

  – Tähän ei sisälly suurta dramatiikkaa. Minulla ja keskustan ryhmän johdolla on vain erilaiset toimintatavat, Bährend sanoo.

  Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja Hannu Karppila sanoo, että pikkukoulujen lakkautusasia on yksi asia, joka hiertänyt Bährendin ja keskustan välejä.

  – Bährend on kunnan laskelmien takana, kun keskustan ryhmä ei niitä sulata, Karppila kertoo.

  Bährend toimii jatkossakin valtuuston toisena varapuheenjohtaja. Valtuuston puheenjohtajan Raimo Kouhian (sd) mukaan ryhmänvaihdos ei muuta tätä tilannetta.

  – Siirtyminen toiseen ryhmään ei muuta vaalien tulosta. Jos Bährend on jatkossa poissa valtuustosta, hänen tilalleen kutsutaan varajäsen nimenomaan keskustan ryhmästä, ei kristillisten.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän