Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Tuomas Bährend siirtyi kristillisten valtuustoryhmään

Sahalahtelainen valtuutettu Tuomas Bährend on jättänyt keskustan valtuustoryhmän ja siirtynyt kristillisdemokraattien ryhmään.

Uutiset - 27.10.2015 kello 16.00
Tuomas Bährend siirtyi kristillisten valtuustoryhmään
Tuomas Bährend jatkaa valtuuston toisena puheenjohtajana, vaikka hän siirtyi kristillisten valtuustoryhmään. Bährend (oik) osallistui viime viikon keskiviikkona kuntalaistilaisuuteen muun luottamushenkilöjohdon kanssa.

Molemmat ryhmät ovat jatkossa yhtä suuria, kuusijäsenisiä.

Bährendin mukaan ajatus ryhmän vaihdosta on kypsynyt pitkän ajan kuluessa. Hän ei halua nostaa päätöksensä taustalta mitään yksittäistä asiaa ylitse muiden.

– Tähän ei sisälly suurta dramatiikkaa. Minulla ja keskustan ryhmän johdolla on vain erilaiset toimintatavat, Bährend sanoo.

Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja Hannu Karppila sanoo, että pikkukoulujen lakkautusasia on yksi asia, joka hiertänyt Bährendin ja keskustan välejä.

– Bährend on kunnan laskelmien takana, kun keskustan ryhmä ei niitä sulata, Karppila kertoo.

Bährend toimii jatkossakin valtuuston toisena varapuheenjohtaja. Valtuuston puheenjohtajan Raimo Kouhian (sd) mukaan ryhmänvaihdos ei muuta tätä tilannetta.

– Siirtyminen toiseen ryhmään ei muuta vaalien tulosta. Jos Bährend on jatkossa poissa valtuustosta, hänen tilalleen kutsutaan varajäsen nimenomaan keskustan ryhmästä, ei kristillisten.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös