Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Tursolan tulipalon syttymissyytä selvitetään – palo todennäköisesti lähti liikkeelle portaikosta

Pelastuslaitos on sammuttanut Kangasalla Tursolan päiväkodissa aamuyöllä syttyneen tulipalon. Rakennus on saatu pelastettua, joskin toinen pääty on kärsinyt pahoja palo- ja savuvahinkoja. Raivaustyöt ja rakennuksen jälkivartiointi on menossa.

Uutiset - 13.5.2019 kello 9.13
Kangasalan Sanomat
Tursolan tulipalon syttymissyytä selvitetään – palo todennäköisesti lähti liikkeelle portaikosta
Tursolan päiväkodissa syttyi tulipalo varhain maanantaiaamuna. Kuva: Eero Mäki-Mantila

– Raivaustöitä tehdään ja mahdollisia pesäkkeitä etsitään vielä, kertoo palopäällikkö Jyrki Paunula Pirkanmaan pelastuslaitokselta. 

Päiväkodin kolmesta rakennuksesta C-talo on kärsinyt vaurioita. A- ja B-talo on säilyneet ilman. Palon syttymissyy ei ole vielä selvillä.

– Kaupungin tekninen puoli kokoontuu parhaillaan ja toivomme, että pian syttymisyy alkaa selvitä. Tulipalo on todennäköisesti lähtenyt liikkeelle yläkertaan menevästä portaikosta, Paunula kertoo.

Vahinkojen määrä selviää myöhemmin.

– Talo ei ole palanut kivijalkaan asti. Joskin toisessa päädyssä taloa on mittavia savu-, noki- ja vesivahinkoja, kertoo Paunula. 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös