Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Tutut kasvot jatkavat Tilisanssin toimintaa

Kahvila-ravintola Tilisanssi on vaihtanut omistajaa. Uusina yrittäjinä toimivat  Kangasalla jo ennestään tutut Heli Knuuttila ja Tapani Salminen. Knuuttila työskentelee Kangasala-talossa toimivassa Armas Galleria & Keittiössä. Salminen pyörittää Ellintiellä tietotekniikkayritys Newisionia.

Uutiset - 7.1.2019 kello 9.43
Kangasalan Sanomat
Tutut kasvot jatkavat Tilisanssin toimintaa
Heli Knuuttila houkutteli Tilisanssiin serkkunsa Pasi Kaurasen, joka on työskennellyt useissa Helsingin ravintoloissa, muun muassa Hans Välimäen La Societe du Cochonissa.

– Keittiössä jatkaa vanha tuttu henkilökunta vahvistettuna à la carte -kokki Pasi Kauramäellä, Knuuttila kertoo.

Knuuttila ja Kauramäki ovat molemmat paljasjalkaisia kangasalalaisia.

– Sain vihdoin houkuteltua serkkuni Helsingistä tänne takaisin, Heli iloitsee.

– Pasi on myös eräopas ja eräkokki, joten tämä vaikutus näkyy varmaan jossain vaiheessa lounaslistalla.

Knuuttila kertoo Tilisanssin jatkavan entisellä, hyväksi havaitulla konseptilla.

– Ruokalistaa muutetaan asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellen, kunhan olemme saaneet yrittäjävaihdoksen jälkeen käytännön asiat rullaamaan.

Myös sisustusta on tarkoitus fiksata jonkun verran.

– Olemme ajatelleet laittaa talon asukkaiden vakipöytien viereen kodikkuutta luovan sisustustakan, hän suunnittelee.

Tilisanssi tarjoaa jatkossakin pitopalvelua ja paikan, jossa voi pitää perhejuhlia, kokouksia ja muita tilaisuuksia. Knuuttila keskittyy nimenomaan tilojen markkinointiin. 16 vuotta yrittäjänä toimineen Tapani Salmisen ominta alaa ovat yrityksen paperityöt, joskin hänelläkin on ravintola-alan koulutus.

Molemmat jatkavat aiemmissa työpaikoissaan.

Tilisanssin aiempi yrittäjä Riikka Jokinen tarjosi yhdeksän kuukautta sitten Knuuttilalle tilaisuutta ostaa yritystoiminta. Koska yhtiökumppania ei silloin löytynyt, asia jäi sikseen.

– Tilaisuus tarjoutui toistamiseen, kun Tapani innostui asiasta. Tämä on hauska paluu, sillä työskentelin aikanaan Tilisanssin edeltäjässä Vanhassa Vienossa salivastaavana, Knuuttila paljastaa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös