Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Uimahallin kupeeseen nousee pysäköintitalo

Kangasalan keskustaan, uimahallin kupeeseen rakennetaan 300-paikkainen ja nelikerroksinen pysäköintitalo. Kunnanhallitus päätti asiasta maanantaina.

Uutiset - 22.11.2017 kello 10.15
Kangasalan Sanomat
Uimahallin kupeeseen nousee pysäköintitalo
Anita Schroderus astui autoonsa uimahallin pysäköintialueen takakulmauksessa. Tulevaisuudessa pysäköinti tapahtuu paikalle nousevan parkkitalon suojissa.

Talon rakennuttamisesta vastaavat kunnan kokonaan omistamat yhtiöt, Kangasalan Parkki Oy ja Herttuan Kiinteistöpalvelu Oy. Talon rakennustyöt on määrä käynnistää ensi vuonna elokuun loppuun mennessä.

Uimahallin ja torin alueelle hyväksyttiin syyskuussa asemakaavan muutos. Se mahdollistaa hotellin ja pysäköintitalon rakentamisen alueelle.

Kangasalan keskusta uudistuu voimakkaasti tulevina vuosina.

Ensi vuonna keskustassa on lähdössä liikkeelle neljä isoa rakennushanketta: linja-autoaseman kohdalle tulevat uudisrakennukset, uimahallin laajennustyö sekä hotellin ja pysäköintitalon rakennushankkeet.

Lue lisää keskusta-alueen uudistumisesta 22.11.2017 ilmestyneestä numerostamme:

https://kangasalansanomat.fi/ksdigi

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös