Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Uimahallin parkkipaikat poistuvat käytöstä maanantaina

Uimahallin viereen nousevan asuin-liiketalon rakentamisen esityöt alkavat ensi maanantaina 5. helmikuuta kello 7. Tuleva työmaa-alue aidataan, mistä johtuen uimahallin parkkipaikat poistuvat käytöstä. Käyttöön jäävät vain invapaikat ja tila koululaisbusseille.

Uutiset - 4.2.2018 kello 10.00
Kangasalan Sanomat
Uimahallin parkkipaikat poistuvat käytöstä maanantaina
Uimahallin asiakkaita ohjeistetaan pysäköimään Ystävyydenpuistoon ja torille.

Uimareita ohjataan pysäköimään Ystävyydenpuistoon rakennetulle pysäköintialueelle, torille ja Torikadun varteen. K-Supermarketin vieressä sijaitsevasta Ystävyydenpuistosta on rakennettu suojatie yli Tampereentien.

– Pahoittelen rakennustöistä aiheutuvia hankaluuksia ja toivon asiakkailta kärsivällisyyttä, uimahallin toimitusjohtaja Paula Liinamaa sanoo.

Uimahallin tontille rakennetaan myöhemmin pysäköintitalo. Työt alkavat tänä syksynä, ja valmista pitäisi olla siitä vuoden kuluttua. Asuin-liiketalo Kuohunlähteeseen tulee asuntojen lisäksi hotellihuoneita, ravintola ja Johanneksen Klinikan lääkäriasema.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

4.2.2018 kello 21.44
YxKaupunkilainenIlmoita
Toivottavasti tämä uusi reitti merkataan paremmin kuin mitä se nyt perjantaina oli, kun K-kaupan tuntumassa kävin ja parkkipaikkaa yms. zoomasin. Kun joku manselainen tms. suhaa autollaan kohden Kuohua, niin ei se tieto hänelle ole kulkenut, kuten rakennushankkeiden sisäpiiriläisille. Nämä tahot tarvitsevat kunnolliset opastusmerkit, että osaavat ns. toimia oikein. Liikennemerkkien lisäksi ohessa voisi olla ihan vain tavanomaisempia opastuskylttejä. Kennolevylle liimattuja opastuksia, jotka kiinnitetty soveltuviin paikkoihin.
~
Takaisin ylös