Ulkokenttien kesävuorojen haku avautuu pian. Vahderpään kesävuorojen hakua varhaistettiin helmikuulle

0
Ulkokenttien kesäkauden ja tekonurmen käyttövuorot ovat haettavissa helmikuun ajan.
Ulkokenttien kesäkauden ja tekonurmen käyttövuorot ovat haettavissa helmikuun ajan.

Vahderpään vapaa-aikakeskuksen kesäkauden hakuaikaa on aikaistettu vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Toukokuun alusta syyskuun loppuun ulottuvan kesäkauden tilanvaraushakemukset tulee jättää helmikuun aikana.

Talvikaudella Vahderpään käyttö on niin vähäistä, ettei erillistä hakuaikaa ei tarvita. Vallitun leirikeskus on käytettävissä vain kesäkaudella, eikä sen vuokraamiseen ole määritelty tiettyä hakuaikaa.

Muiden liikuntapaikkojen ja vapaa-aikatilojen käyttövuorojen hakuajat säilyvät ennallaan.

Helmikuussa ulkokenttien vuoro

Ulkokenttien kesäkauden ja tekonurmen käyttövuorot ovat haettavissa helmikuun ajan. Ulkokenttien kesäaika kattaa viikot 18–41. Tekonurmi on käytettävissä viikot 10–48. Kauden aloitus- ja lopetusviikko saattaa muuttua olosuhteiden vuoksi.

Ulkokenttien talvikäyttövuorojen hakuaikaa ei ole erikseen rajattu. Talvikauden pituus vaihtelee vuosittain sääolosuhteiden mukaan.

Liikuntasalien kesävuorojen hakuaika on 16.3.–15.4. Talvikauden haku alkaa 16.4. ja päättyy 15.5. Liikuntasalien kesäkausi käsittää viikot 19–31 ja talvikausi viikot 32–18.

Nuorisotilojen talvikausi alkaa syyskuussa ja ulottuu toukokuun loppuun. Talvikauden käyttövuorojen hakuaika on 16.4.–15.5. Kesäkauden käyttövuoroja voi hakea milloin vain.

Sähköinen haku

Hakuaikojen päätyttyä vapaa-aikatoimisto myöntää vapaita käyttövuoroja varaustilanteen mukaan.

Haku tapahtuu sähköisesti kaupungin verkkosivun kautta, ja hakulomakkeet näkyvät vain hakuajan.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.