Koti Pääuutiset Unelmien työpäivä alkoi jo portilla: ”Tavoitteena on levittää hyvää henkeä ja pöhinää”

Unelmien työpäivä alkoi jo portilla: ”Tavoitteena on levittää hyvää henkeä ja pöhinää”

0
Miia Räsänen (vas.) ja Aapo Niemi hyvästelivät kotiin lähteneen Kristiina Heinäsen (kesk.). Mukaan lähti vielä maksalaatikkoheijastin.

– Voi elämä, tämä on ollut paras työpäivä ikinä. En voi uskoa, mitä kaikkea te olette järjestäneet, nauraa Saarioisten Sahalahden tehtaan porteista ulos astuva Kristiina Heinänen.

Vastassa seisovat Aapo Niemi ja Miia Räsänen hymyilevät ilahtuneina ja antavat Heinäselle käteen vielä maksalaatikkoheijastimen. Sisääntuloportti on koristeltu ilmapalloilla ja ulkoroihuilla, kaiuttimissa soi musiikki.

Tehtaalla vietettiin perjantaina valtakunnallista Unelmien työpaikka -tapahtumaa. Miia Räsänen sai jo vuosi sitten idean, että oma työpaikka voisi lähteä tempaukseen mukaan.

– Aloimme miettiä ideoita pienellä porukalla, ja tällainen siitä tuli. Tavoitteena on levittää hyvää henkeä ja pöhinää, Miia Räsänen kertoo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Leila Rantanen (vas.), Minna Piilemä ja Hanna Lehtinen nauttivat koristellusta ruokalasta ja kakkutarjoilusta.

Jokainen työntekijä otetaan jokaisessa vuorossa vastaan portilla suklaan ja musiikin kera. Sisällä tehtaan tiloissa työntekijöitä odottaa muun muassa koristeltu ruokala, ilmainen hieronta, kuvauskoppi ja tervehdysseinä.

– Tulin töihin aamulla viideltä ja täällä musiikki soi, ulkotulet roihusivat ja ilmapallot heiluivat. Oli ihana nähdä, kuinka kaikkien silmät loistivat yllätyksestä, tuotannon suunnittelijana töskentelevä Kristiina Heinänen kuvailee päivää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Tervehdysseinät täyttyivät iloisista terveisistä työkavereille. Tavoitteena oli myös saada kaikki huomaamaan, kuinka tärkeitä ihmisiä ympärillä työskentelee.

Tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäistä, mutta tuskin viimeistä kertaa.

– Paljon jäi suunnitelmia vielä toteuttamatta. Kyllä paras palkinto tästä on hymy ihmisten huulilla, projektia vetänyt Aapo Niemi kertoo.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Tehtaanjohtaja Anu Lempinen sanoo, että päivä on hyvä tapa osoittaa 450 työntekijälle arvostusta.

Myös tehtaanjohtaja Anu Lempinen sanoo seuranneensa päivän aiheuttamia reaktioita iloisena.

– Ruokalassa kuulunut puheensorina ja nauru on ollut mahtavaa kuultavaa. Tämä on hieno osoitus siitä, kuinka paljon tehtaassamme on osaavaa ja sitoutunutta porukkaa.

Lue lisää valtakunnallisesta Unelmien työpäivästä täältä >>

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän