Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Useita paloja sytytetty – poliisi pyytää havaintoja

Kyötikkäläntien läheisyydessä puolella havaittiin tulipalo sunnuntaina 21. elokuuta. Tapahtumapaikka sijaitsee noin 200 metriä länteen Kyötikkäläntien ylittävästä kevyenliikenteen sillasta. Metsään oli poliisin mukaan kerätty kiven viereen risuja ja oksia, jotka oli sytytetty palamaan.

Uutiset - 2.9.2016 kello 15.19
Kangasalan Sanomat
Useita paloja sytytetty - poliisi pyytää havaintoja

Linturinteen maastosta löydettiin palamaan sytytetty havukeko keskiviikkona 24. elokuuta hieman ennen kello yhtätoista illalla. Ilmoituksen tehneen henkilön päästessä paikalle, tuli oli hiipunut itsestään. Ilmoittaja oli sammuttanut keon lopullisesti.

Mäkirinteentiellä Kirpputorikeskuksella sytytettiin pahvilaatikko palamaan. Teko tapahtui keskiviikkona 31.8. puoli kuuden aikaan illalla.

Poliisi pyytää havaintoja henkilöistä, jotka ovat liikkuneet tapahtumapaikkojen läheisyydessä tekohetkellä. Havainnot voi ilmoittaa numeroon 0295 445475.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös