Uudessa ammattioppilaitoksessa ei ole mitään turhaa

1
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Tredun suunnittelupäällikkö Mika Lahtinen ja Tredu Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Marko Tulokas ovat tyytyväisiä, että Kangasalle saadaan moderni ja turvallinen uusi ammattioppilaitos.

Tampereen seudun ammattiopiston Tredun uudisrakennushanke Pikkolassa etenee aikataulussa. Viime viikolla rakennukseen kytkettiin kaukolämpö, ja rakennuksen ensimmäistä lohkoa alettiin lämmittää.Näin isossa hankkeessa rakentaminen etenee lohko kerrallaan. Talo valmistuu…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

1 kommentti

  1. Koska Pikkolan alue on rakennettu ? Ammattioppilaitoksen rakennus on valmis toukokuussa, ilmeisesti keväällä 2018 ? Kesä tehdään piha- ja muita valmistelutöitä. Kuitenkin Kangasalan sanomissa aiemmin kerrottiin että Pikkolan kampus valmistuu 2019. Mikä kampus ? Mitä tehdään Tredun jälkeen ? Tässä jutussa mainitaan jo Tredun laajennusmahdollisuuksista joka kytkeytyy tennishallin vuokrasopimuksen päättymiseen. Koska ?

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.