Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Uusi kolumbialaisvahvistus näytti mallia Salossa

Uutiset - 6.11.2016 kello 14.37
Anni Keski-Heikkilä

LP Viesti – LP Kangasala 3–1 (25–19, 21–25, 25–21, 25–22)

Viimeiset kolme perättäistä peliään hävinnyt LP Kangasala yritti saada lisää puhtia peliinsä uuden pelaajahankinnan avulla. Kolumbialainen Dayana Segovia pääsi heti tositoimiin, kun LP Kangasala pelasi perjantaina LP Viestiä vastaan Salossa. 185-senttinen hakkuri säväytti heti pelin ensimmäisten pallojen aikana ja jatkoi pisteiden tehtailua hyvään tahtiin koko pelin.

Segovia oli Kangasalan toiseksi paras pistenainen Hanna Salomäen jälkeen tehoilla 15/+2. Joukkuetoveri Salomäen mukaan on päässyt joukkueeseen mukaan hyvin. Myös valmentaja Virginie De Carne oli lentokoneella vasta hetki sitten Suomeen saapuneen hakkurin otteisin tyytyväinen.

Salossa pelattu ottelu oli tasainen jokaisessa erässä. Viestin järjestämän junioritapahtuman ansiosta yleisöä oli paikan päällä yli 1500 henkilöä, joten loistava tunnelma oli taattu. Ensimmäisen erän ajan LP Viesti oli koko ajan muutaman pisteen johdossa, eikä Kangasala onnistunut kuromaan eroa kiinni. Toisessa erässä oli Kangasalan vuoro viedä. Kangasalalaiset löivät erän itselleen Salomäen ja Segovian johdolla.

Ottelun tasaisimman, kolmannen erän vei Viesti, ja neljäs erä niin ikään merkattiin kotijoukkueelle. Tiukimmissa paikoissa Viestin kantti kesti paremmin. LP Viestin paras pistenainen oli joukkueensa parhaanakin palkittu keskitorjuja Vera Klimovich (16/+13). Hanna Salomäki ja valmentaja De Carne ovat yhtä mieltä siitä, että peli Saloa vastaan kaatui pieniin yksityiskohtiin.

– Teimme tänään virheitä väärissä paikoissa. Virheitä ei voi tehdä oikeissakaan paikoissa, mutta niitä täytyy tehdä vähemmän, sanoo De Carne.

LP Kangasala on nyt hävinnyt neljä viimeisintä peliään. Kauden toistaiseksi ainoa voitto tuli ensimmäisestä pelistä LP Vampulaa vastaan. Viiden pelatun ottelun jälkeen Kangasala majailee 9:n joukkueen sarjataulukossa 7:ntenä. Pisteitä tähän mennessä on kertynyt 4. Valmentaja De Carne ei silti ole huolissaan alkukauden vaikeuksista.

–Olemme kuin dieseliä, lämpenemme hitaasti, De Carne sanoo nauraen.

Hän kuitenkin vakavoituu nopeasti.

– Joukkueemme on nuori, ja pelaajat opettelevat paljon uusia asioita koko ajan. On vasta kauden alku, eikä minulla ole mikään kiire. Toivon ja uskon, että tekemämme työ alkaa näkyä kentällä muutaman kuukauden sisällä. Tulemme vaarallisemmiksi ajan myötä.

Ensi viikonlopun LP Kangasala jatkaa vieraspelien merkeissä Kuusamossa ja Pieksämäellä. Kuusamossa joukkue pelaa ensimmäisen osan Suomen Cupin puolivälieräparista. Seuraava kotiottelu pelataan 19.11. Pihtiputaan LiigaPlokia vastaan. 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös