Uusi liikennöitsijä ottaa haltuun reitin Tampere–Lappeenranta-välillä – pysähtyy kahdella pysäkillä Kangasalla

1
Tampere–Lappeenranta-välillä alkaa liikennöidä Liikenne O. Eteläpää Oy.
Tampere–Lappeenranta-välillä alkaa liikennöidä Liikenne O. Eteläpää Oy.

Liikenne O. Eteläpää Oy tiedottaa aloittavansa liikennöinnin Tampereen ja Lappeenrannan välillä perjantaina 16. huhtikuuta. Reitin pysäkkeihin kuuluvat Kangasalta Ilkon pysäkki (8006) ja Tylkkä th -pysäkki (8088) Lahdentiellä Raikun-risteyksen kohdalla.

– Halusimme reagoida nopeasti muuttuvaan tilanteeseen, sillä matkustajien huoli vuorojen keskeytymisestä on kantautunut myös meille. Toivomme todella, että matkustajat löytävät vuoroillemme ja saamme niistä kannattavat, sanoo Liikenne O. Eteläpää Oy:n toimitusjohtaja Petteri Eteläpää tiedotteessa.

Reittiä Tampereen ja Lappeenrannan välillä on aiemmin liikennöinyt OnniBus.com, joka ilmoitti aiemmin tällä viikolla rajuista rajuista liikennevähennyksistä sekä kaksikerros- että yksikerrosbussien vuoroissa.

Linja-autoliikennettä ovat jo vuoden ajan rokottaneet koronan tuomat talousvaikeudet ja matkustuskysynnän putoaminen.

Vain lähtöaikoihin muutoksia

Uusi toimija aikoo pitää matkan reitin, pysäkit ja keston samoina kuin Onnibussin keskeytyvillä vuoroilla. Sen sijaan lähtöaikoihin tulee muutoksia.

Reitin uudet lähtöajat ovat Tampereelta perjantaisin kello 16 ja sunnuntaisin kello 19. Lappeenrannasta lähdöt ovat perjantaisin kello 11 ja sunnuntaisin kello 14.

– Aikataulut on rakennettu palvelemaan viikonloppumatkustusta, josta ihmiset tuntuivat olevan eniten huolissaan.

Lipun voi ostaa OnniBus.comin tai Matkahuollon verkkokaupasta tai suoraan kuljettajalta yleisimmillä maksukorteilla.

1 kommentti

  1. Miksi ei Tampereelta pääse suoraan Lappeenrantaan yhdellä bussilla. Ilman vaihtoa. Olisi sujuvaa ja helppoa. Junalla hankala matkustaa. Bussi olisi kätevämpi ja mukavampi!🦋

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.