Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Uusi matkailuesite johdattaa elämysten äärelle

Kangasalan vastavalmistunut matkailuesite tarjoaa vinkkejä lähimatkailuun. Esite ilmestyy paitsi sähköisenä myös paperimuodossa, koska se toimii samalla myös Kangasalan kaupungin yleisesitteenä, jota jaetaan muun muassa monissa tapahtumissa, messuilla, reppupostina koululaisten mukana koteihin sekä uusille kaupunkilaisille muuttajakassin sisällä.

Uutiset - 4.2.2019 kello 15.33
Kangasalan Sanomat
Uusi matkailuesite johdattaa elämysten äärelle
Tämän vuoden esitteessä nostetaan erityisesti esiin Kangasalan monipuolista tapahtumatarjontaa ja annetaan ideoita, mitä lähiluonto voi tarjota.

Ajatuksena on myös ollut, että esite voisi säilyä kesäasukkaiden mökin pöydällä ja tarjoaisi ideoita lähimatkailuun sadepäivien varalle.

Opus on uusiutunut sekä ilmeeltään että sisällöltään. Kangasalan matkailua kehitetään Visit Kangasala -nimen alla, ja nyt myös matkailupuolen ilme noudattaa Kangasalan kaupungin viime vuonna uusimaa brändiä. Tulossa ovat myös uusitut visitkangasala.fi -nettisivut.

Esite ei sisällä enää maksettuja mainoksia. Kuvituksessa on tehty yhteistyötä Kangasalan Kameraseuran kanssa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös