Pääuutiset | Uutiset

Vaalit: Stiina Lahikaisesta hyvinvointiyhteiskunnan puolustus on tärkeimpiä tehtäviä – ”Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa”

Lenkit Sulo-koiran kanssa kuuluvat Stiina Lahikaisen päivärutiiniin.

Kangasalan Sanomat esittelee kaikki kangasalalaiset eduskuntavaaliehdokkaat. Vaikka Vihreiden ääniharava Satu Hassi ei asetu enää ehdolle, Stiina Lahikainen luottaa puolueen vetovoimaan. – Töitä joudumme tekemään,…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu

2 kommenttiaKommentoi

  • kah7.3.2023 klo 14:49

    Sellaista työperäistä maahamuuttajaa, joka ei tule toimeen palkallaan, ei tarvita.

  • Päivystävä Kenraali7.3.2023 klo 18:02

    Ulkomailla työskenneellä ja asuneena voin sanoa että Suomella ei ole minkäänlaista vetovoimaa työperäiseen maahanmuuttoon . Ja miksi olisikaan ? Ilmasto järkyttävän kamala , verotus maailman huippua, palkat Euroopan pienenimpiä , järkyttävä hintataso tavaroille - palveluille , autot EU: kalleimpia . Ostovoima palkalla on Euroopan huonoimpia . Jopa asiasta on suoraa käytännön tietoakin , EU: n kemikaaliviraston mahdollisesti muuttaessa tänne v. 2008 asia oli esillä , Suomeen Belgiasta , 96 & työntekijöistä ilmoitti eroavansa ennenkuin muuttavansa tänne . Se siitä Suomen houkuttelevuudestta , sitä ei vaan yksinkertaisesti ole olemassakaan .. Elintasopakolaiset ovat eri asia .