Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Vaihtuvat nopeusrajoitusmerkit yhä pois käytöstä

Vaihtuvien nopeusrajoitusmerkkien ohjausjärjestelmän tietoliikenneyhteyden testaus jatkuu edelleen valtateillä 9 ja 12.  Sen vuoksi vaihtuvat nopeusrajoitusmerkit sekä Tampereelta Orivedelle että Tampereelta Kangasalle johtavilla valtatieosuuksilla osoittavat toistaiseksi kiinteää nopeutta 80 kilometriä tunnissa.  

Uutiset - 20.3.2017 kello 10.40
Kangasalan Sanomat
Vaihtuvat nopeusrajoitusmerkit yhä pois käytöstä
Vielä toistaiseksi tämäkin nopeusrajoituskyltti näyttää nopeutta 80 kilometriä tunnissa.

Vaihtuvat nopeusrajoitusmerkit Tampereelta Orivedelle johtavalla valtatie 9:llä lukittiin maanantaina 6. maaliskuuta osoittamaan nopeutta 80 kilometriä tunnissa. Poikkeuksena tästä valtatie 9 keskikaiteellisen ohituskaistan jakso Valkijärven kohdalla lukittiin näyttämään arvoa 100 kilometriä tunnissa.

Myös valtatie 12:lla vaihtuvat nopeusrajoitusmerkit Tampereen ja Kangasalan välillä suojattiin toissa maanantaina peitelevyillä, jotka näyttivät nopeutta 80 kilometriä tunnissa.

Alkuperäisarvion mukaan viikossa valmiiksi saatavien testien tulokset vaativat vielä lisätestausta ennen käyttöön ottoa. ELY-keskus tiedottaa valtatie 9 ja 12 vaihtuvien nopeusrajoitusmerkkien uudelleen käyttöön otosta erikseen.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös