Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Valkeakoski-opiston kurssi-ilmoittautuminen alkoi – liikuntakurssit auki vasta elokuussa

Opiston kurssi-ilmoittautumiset avautuvat portaittain siten, että kunto- ja terveysliikuntakurssien ilmoittautuminen alkaa elokuussa.

Uutiset - 4.6.2018 kello 14.51
Kangasalan Sanomat
Valkeakoski-opiston kurssi-ilmoittautuminen alkoi – liikuntakurssit auki vasta elokuussa
Valkeakoski-opistossa on parhaillaan menossa kesän voima- ja tasapainokoulu. Kurssi on suosittu ja täyttyy syksyllä nopeasti.

Opiston suunnittelijaopettaja Sannaliisa Ylätalo kertoo, että liikuntakurssien ilmoittautuminen alkaa vasta 9.8., koska paperinen ohjelmaesite jaetaan kaikkiin talouksiin edellisenä päivänä.

– Kaikki ovat periaatteessa ikään kuin tasa-arvoisia ilmoittautumisen suhteen, Ylätalo sanoo.

Liikuntakurssien järjestämistilat myös selviävät ja tarkentuvat kesän aikana.

Elokuun ilmoittautuminen ei koske tanssikursseja, joille pystyy jo ilmoittautumaan.

Tanssikursseilla on, Suoraman lavista lukuun ottamatta, pääsääntöisesti tilaa kaikille halukkaille toisin kuin muilla liikuntakursseilla, jotka täyttyvät nopeasti.

Kangasalla järjestettäviä kursseja on yhteensä yli 200. Niistä 25 on uusia.

Uutuuksiin kuuluu esimerkiksi syyskuussa järjestettävä Kalannahasta tuotteeksi -käsityökurssi, jolla tehdään pieniä töitä kalannahasta.

Uusia kursseja ovat myös esimerkiksi aikuisbaletti- ja painonhallintakurssi sekä ranskan rupattelukurssi ja italian alkeiskurssi.

Syyslukukaudelle on suunnitteilla myös kehon- ja mielenhuollon viikonloppu.

Osa Valkeakoski-opiston kursseista on järjestetty useana vuonna peräkkäin. Esimerkiksi vaateompelukursseille osallistuu pitkään ompelua harrastaneita.

Myös perinteiset lihaskunto- ja lihashuoltoryhmät täyttyvät nopeasti.

 

Valkeakoski-opiston kursseille voi ilmoittautua verkossa osoitteessa www.valkeakoski.fi/valkeakoski-opisto tai puhelimitse numeroon 03 56917100.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös