Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Valkeakoski-opiston kurssitarjonta on julkaistu

Uutiset - 13.6.2016 kello 14.57
Kangasalan Sanomat

Kansalaisopiston elokuussa alkavan lukuvuoden kurssitarjontaan voi jo tutustua opiston kotisivuilla. Ilmoittautuminen alkaa ensi maanantaina. Kesällä alkava ilmoittautuminen antaa järjestäjille aikaa reagoida vajaisiin ja täysiin kursseihin ennen opetuksen alkua.

Toteutuakseen kurssilla täytyy olla vähintään seitsemän osallistujaa. Erikseen merkityissä pienryhmissä osallistujia voi olla kolmesta kuuteen. Valkeakoski-opisto pyrkii lisäämään tarjontaa, joten varalle ilmoittautuminen kannattaa, vaikka kurssi olisi täynnä.

– Perustamme mahdollisuuksien mukaan uusia ryhmiä ja suuntaamme tunteja jatkossakin niihin aineisiin, joilla on paljon kysyntää, apulaisrehtori Reeta Tenhola toteaa.

Kansalaisopiston kurssiohjelma jaetaan jokaiseen Valkeakoski-opiston toiminta-alueen kotitalouteen tällä viikolla paikallislehden välissä. Kangasalalaisia koskeva ohjelmaliite ilmestyy perjantain Kangasalan Sanomien välissä. Esitteessä on jo kevätkauden 2017 kursseja, joten liite kannattaa tallentaa huolellisesti.

– Aiemmin yhteinen kurssiesite on jaettu kaikille opiston kuntalaisille kotiin. Halusimme nyt tehdä paikalliset esitteet, jotta oman kunnan tarjonta erottuu. Toki on yhä mahdollista ja suotavaa ilmoittautua muillekin, kuin oman kunnan kursseille.

Kangasalla erityisen suosittuja ovat olleet musiikki ja tanssi. Myös yksittäiset käsityökurssit ovat täyttyneet nopeasti.
Uutuutena alkaa tarinateatteri. Suosittu improvisaatio jaetaan perus- ja jatkokursseiksi. Kielitarjonta täydentyy virolla ja viittomakielellä. Lisäksi tulee arabian intensiivikurssi. Kielien kohdalla etäopetuskin on mahdollista.

– Jos esimerkiksi haluaa opiskella Kiinaa, sen voi tehdä lähtemättä Valkeakoskelle. Opetusta voi seurata kotoa netin kautta.

Koko toiminta-alueen kurssitarjonta osoitteessa www.valkeakoski.fi/valkeakoski-opisto. Ilmoittautuminen alkaa 20.6. kello 9.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös