Sähkön korkean hinnan ja riittävyyden turvaamiseksi moni kotitalous on alkanut syksyn ja talven mittaan kiinnittää erityistä huomiota sähkön käyttämiseen ja sen säästämiseen.
Yksi tapa säästää sähkölaskussa on laittaa sähköuuni ja -liesi levolle ja kokata leivinuunilla tai puuhellalla, jos kotoa sattuu sellaiset löytymään.
Mutta miten leivinuunia tai puuhellaa voi hyödyntää kokkailussa? Sopivatko ne samojen ruokien valmistamiseen kuin sähköiset seuraajansa, ja mitä asioita niiden käytössä pitäisi ottaa huomioon?
Teemme aiheesta juttua Kangasalan Sanomiin. Voit jakaa kokemuksiasi puuhellalla ja tai leivinuunissa kokkailusta alla olevan kyselyn kautta. Kyselyssä pyydämme myös vinkkejä: mitä ruokia ilman sähköä on mahdollista tehdä.
Hyödynnämme kommentteja nimettöminä. Jätetyt yhteystiedot säilyvät toimituksen tiedossa.
MainosTilaa Kangasalan Sanomat alkaen 3,50 €.Tilaa tästä