Vate pohjustaa Pirkanmaan hyvinvointialuetta – kehyskuntia edustava Oskari Auvinen: alueita liikaa, maakuntavero tarpeen.

2
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Oskari Auvinen on hyvillään, sillä Pirkanmaan hyvinvointialueen valmistelutyöt etenevät ripeästi.

Pirkanmaan sote- ja pelastuspalvelut tuottavan hyvinvointialueen (hv-alueen) muodostaminen käynnistyi alueen väliaikaisen toimielimen Vaten perustavalla kokouksella. Se pidettiin 1.7. eli samana päivänä, kun laki hyvinvointialueiden perustamisesta tuli…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

2 kommenttia

  1. Suomessa on todella vähän ihmisiä verrattuna muihin maihin ja meille rakennetaan valtavaa byrokratiaa, joka maksaa maltaita ja verot nousevat. Monet asiat hoituvat digitaalisesti, luulisi vähentävän ja helpottavan monia rutiinitehtäviä.
    Uusittavat terveydenhoitolaitteistot, erikoissairaalat, sairaanhoito, lääkäreiden ja terveydenhoitohenkilökunnan koulutuksen lisääminen sekä todettujen puutteiden korjaaminen olisi ollut panostamisen arvoista.

  2. Kangasalaa kehutaan hyvin asiansa hoitaneeksi kaupungiksi sosiaali- ja terveysasioissa, mutta huomioida pitää, että täällä on 1980-luvulla rakennettu terveyskeskusrakennus, joka olisi pitänyt uusia jo vuosia sitten, mutta soten odottelun vuoksi rakentamista on lykätty. Pian nähdään kannattiko odottelu ja mitä Kangasala tulee oikeasti saamaan.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.