Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Vatialan hautausmaan hautakivi vietiin erehdyksessä

Uutiset - 20.9.2017 kello 10.28
Kangasalan Sanomat

Vatialan hautausmaalta 20.8. ja 13.9. välisenä aikana kadonnut hautakivi vietiin erehdyksessä.

– Kiviveistämölle oli tullut inhimillinen erehdys. He ottivat kiven vahingossa väärältä riviltä, seurakunnan erityisammattimies Mikko Pynnönen kertoo.

Pynnösen mukaan kiviveistämöllä on tapana tiedottaa hautakiven hakemisesta etukäteen. Tällä kertaa seurakunta ei kuitenkaan ollut saanut asiasta ilmoitusta.

Omainen teki kadonneesta kivestä rikosilmoituksen.

Pynnönen kertoo, että kivi on nyt palautettu takaisin omalle paikalleen.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

19.6.2018 kello 18.07
alalla pi-iitkään ollutIlmoita
Eipä tuo niin kovin harvinaista ole kun viedään väärää hautamuistomerkkiä hmaalta työstettäväksi.Siittä aiheutuu kyseisen tapahtuman kohdalleen saaneille kiven omaisille paljon turhaa murhetta,pelkoa ja tuskaa,puhumattakaan ylimääräisestä selvitystyöstä,missä kivemme lienee ja onkohan se ehjä ja kunnossa.Tampereen srk.lla on hyvä systeemi,jossa kiven hakijan on annettava haun yhteydessä kirjallinen ilmoitus hautausmaan henkilökunnalle.Tätä ilmoitusvelvollisuutta ei ole esimerkiksi Kangasalan srk.n yhdelläkään hautausmaalla.
~
Takaisin ylös