Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Vatialan koulu sai kunniamaininnan

Kun Vatialan koulun henkilökunta asettuu yhteiskuvaan, taukotila täyttyy naurusta ja hälinästä. Joku tarttuu Angry Birds -pehmoleluun ja asettaa sen sen kasvojensa eteen. Toiset kaappaavat rehtorin syliinsä porukan keskelle.

Uutiset - 13.5.2016 kello 14.18
Kangasalan Sanomat
Vatialan koulu sai kunniamaininnan
Vatialan koulussa on hyvä tekemisen meininki. Kynnys ratkoa ongelmia on matala, ja asioista puhutaan avoimesti.

Mahdollisimman moni yritetään saada kuvaan mukaan, mutta tehtävä on mahdoton. Koulussa työskentelee 75 henkilöä, ja moni luokka on ulkona tutkimassa keväistä Vatialaa.

Riemuun on syytä, sillä Vatialan koululle on myönnetty vuoden 2016 Hyvä työ- ja tekemisen meininki -kunniamaininta. Kangasalan kunta käynnisti helmikuussa henkilöstölleen suunnatun kampanjan. Sen puitteissa työntekijät saivat ilmiantaa sisäisen viestinnän kautta työyhteisöjä, joissa työtä tehdään ennakkoluulottomasti, työtapoja kehitetään aktiivisesti ja ilmapiiri työpaikalla on hyvä.

– Näen meidät kyläkoulumaisena yhteisönä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Vaikka toki meilläkin on kehitettävää ja omat haasteemme, rehtori Mari Saarikko kertoo.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös