Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Vatialan omakotipalo – poliisi pyytää havaintoja Nissanin liikkeistä

Poliisi kaipaa tietoja Vatialan omakotipaloon mahdollisesti liittyvän sinisen Nissan Almeran liikkumisista torstai-illan kello 21 ja perjantaiaamun kello 3 väliseltä ajalta.

Uutiset - 10.11.2017 kello 13.52
Kangasalan Sanomat / Juha Jäntti
Vatialan omakotipalo - poliisi pyytää havaintoja Nissanin liikkeistä
Poliisi pyytää tietoja kuvassa olevan auton liikkeistä torstai-illan ja perjantaiaamun aikana.

Auto on ollut pysäköitynä palopaikan lähellä sijaitsevan rivitalon pihalla. Havaintojen mukaan auto on poistunut paikalta palon syttymisen aikoihin.

Auton etupuskuri on rikki, ja takapuskurin kuljettajan puoleinen kulma on ollut teipattuna autoon kiinni ilmastointiteipillä.
Poliisi otti aamuyöllä kiinni vuonna 1988 syntyneen henkilön, jolla on yhteys palaneessa talossa asuneisiin ihmisiin ja kyseiseen autoon.

Poliisi tutkii paloa murhana ja murhan yrityksenä.

Palossa kuoli vuonna vuonna 1954 syntynyt ja talossa asunut mies. Myös talossa asunut, vuonna 1934 syntynyt nainen loukkaantui vakavasti.

Autoon liittyvät havainnot voi toimittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295445317.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

10.11.2017 kello 15.22
MörköjimIlmoita
Jos kuvassa olevaa autoa etsitään niin miksi rekkari on peitetty? Tuon värisiä ja tyylisiä autoja on varmasti muutamakin kappale, vaikka siinä onkin outo teippaus lisätunnisteena.
~
Takaisin ylös