Koti Uutiset Vatialan omakotipalo – poliisi pyytää havaintoja Nissanin liikkeistä

  Vatialan omakotipalo – poliisi pyytää havaintoja Nissanin liikkeistä

  1
  Poliisi pyytää tietoja kuvassa olevan auton liikkeistä torstai-illan ja perjantaiaamun aikana.

  Poliisi kaipaa tietoja Vatialan omakotipaloon mahdollisesti liittyvän sinisen Nissan Almeran liikkumisista torstai-illan kello 21 ja perjantaiaamun kello 3 väliseltä ajalta.

  Auto on ollut pysäköitynä palopaikan lähellä sijaitsevan rivitalon pihalla. Havaintojen mukaan auto on poistunut paikalta palon syttymisen aikoihin.

  Auton etupuskuri on rikki, ja takapuskurin kuljettajan puoleinen kulma on ollut teipattuna autoon kiinni ilmastointiteipillä.
  Poliisi otti aamuyöllä kiinni vuonna 1988 syntyneen henkilön, jolla on yhteys palaneessa talossa asuneisiin ihmisiin ja kyseiseen autoon.

  Poliisi tutkii paloa murhana ja murhan yrityksenä.

  Palossa kuoli vuonna vuonna 1954 syntynyt ja talossa asunut mies. Myös talossa asunut, vuonna 1934 syntynyt nainen loukkaantui vakavasti.

  Autoon liittyvät havainnot voi toimittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0295445317.

  1 KOMMENTTI

  1. Jos kuvassa olevaa autoa etsitään niin miksi rekkari on peitetty? Tuon värisiä ja tyylisiä autoja on varmasti muutamakin kappale, vaikka siinä onkin outo teippaus lisätunnisteena.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän