Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Vatialan vesikatko korjaantunee pian

Uutiset - 21.7.2016 kello 14.58
Kangasalan Sanomat

Kangasalan Vesi on tehnyt tiistaina runkovesijohdon liitostöitä Vatialassa Kamajankujalla, Valkontiellä ja Vatialan koulun luona. Työt liittyvät Lemetyn alueella käynnissä olevaan saneerausurakkaan.

Kangasalan Sanomiin yhteyttä ottaneen lukijan mukaan saneeraukseen liittynyt veden katkaiseminen tuli monelle alueen asukkaalle yllätyksenä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!

– Näin voi joskus valitettavasti käydä. Nyt verkoston välityskyky ei riittänyt ja osa korkeista kerrostaloista jäi ilman vettä, Kangasalan Veden toimitusjohtaja Antti Kytövaara kertoo.

Nattarinraitin liikekeskukselle ja Seunalankujalle toimitettiin talousvesisäiliöt tiistaina puolen päivän aikaan.

Kangasalan Vesi ilmoitti verkkosivuillaan, että vesi katkaistaan aamulla 8.30 ja katkos jatkuu iltapäivään 16.30 asti. Kytövaara kertoi iltapäivällä hieman ennen kolmea, että alueella tehdään jo viimeistelyä ja urakka saadaan valmiiksi suunnitellussa ajassa.

– Eräs asiakkaamme kysyi, miksi emme tee tällaisia töitä öiseen aikaan. Isompia urakoita teemmekin öisin, mutta tällaisia pienempiä urakoita joudumme toteuttamaan myös päiväsaikaan.

Liitostöiden takia veden laatu saattaa tilapäisesti huonontua johtosaostumien irtoamisen vuoksi. Samentunut vesi ei ole vaarallista. Saostumat ja ilma poistuvat verkostosta normaalin vedenkäytön yhteydessä.

Kommentoi / Keskustele aiheesta
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös