Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Venepaikat vuokrataan nyt kätevästi sähköisen järjestelmän kautta

Kangasalan kaupunki on uudistanut venepaikkojen vuokrauskäytäntöjään. Tänä kesänä paikat vuokrataan sähköisen varausjärjestelmän kaut­ta.

Uutiset - 4.5.2019 kello 9.00
Kangasalan Sanomat
Venepaikat vuokrataan nyt kätevästi sähköisen järjestelmän kautta
Kangasalla venepaikkoja voi nyt varata sähköisesti.

Venepaikat kaupungin venerannoilta vuokrataan kausittain. Kangasalalaisilla säilyy vuokraoikeus samaan paikkaan vuosittain.

Maapaikan hinta piakkoin alkavalle veneilykaudeksi on 60 ja laituripaikan 80 euroa.

Vesaniemessä paikka maksaa hiukan enemmän. Siellä venettä saa säilyttää maalla 70 eurolla ja laituripaikalla 120 eurolla.

Samassa yhteydessä, kun kaupunki uusi verkkosivunsa, se otti käyttöön kaupungin oman verkkokaupan. Kaupassa voi hoitaa sähköisesti venepaikkamaksujen lisäksi myös esimerkiksi erityisliikuntaryhmien ja lasten leirien osallistumismaksuja.

Varausta ja maksua varten tarvitaan verkkopankkitunnus, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Verkkokaupan osoite on verkkokauppa.kangasala.fi/venepaikat.

Vanhoilla venepaikkojen haltijoilla, kangasalalaisilla ja paikkakunnan vapaa-ajanasukkailla, on etuoikeus varata aikaisempi paik­kansa. Varaus pitää uusia 2.–15.5. välisenä aikana.

Jos venepaikkavarausta ei ole uusittu määräpäivään mennessä, paikka vapautuu muiden saataville.

Kangasalla asuvien uusien varaajien on mahdollista varata paikka 20.5 alkaen ja ulkopaikkakuntalaisten 27.5 alkaen. 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös