Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Venepaikkojen haku avautuu kangasalalaisille 4. kesäkuuta – ulkopaikkakuntalaisille viikkoa myöhemmin

Kaupungin venepaikkojen haku kangasalalaisille avautuu 4. kesäkuuta. Haku alkaa hiukan tavallista myöhemmin, koska laskujen lähetys viime vuoden paikanhaltijoille viivästyi.

Uutiset - 17.5.2018 kello 9.00
Kangasalan Sanomat / Juha Jäntti
Venepaikkojen haku avautuu kangasalalaisille 4. kesäkuuta - ulkopaikkakuntalaisille viikkoa myöhemmin
Ulkoaluetyöntekijä Kari Anttila tarkasti pelastusrenkaan ripustuksen maanantaina Vesaniemen venerannassa. Vapaat venepaikat tulevat vuokrattaviksi kangasalalaisille 4. kesäkuuta alkaen.

Vapaiden venepaikkojen kokonaistilanne selviää kesäkuulle mennessä. Kaupunki on lähettänyt laskut kaikille viimevuotisille paikkakuntalaisille venepaikkojen vuokraajille.

– Kangasalalaiset voivat pitää samaa venepaikkaa useammankin vuoden. Jos vuokraaja ei maksa laskua ajallaan, paikka vapautuu muille, kertoo toimistosihteeri Anne Jokinen.

Venepaikkoja on yleensä ollut vapaina useimmissa kohteissa. Paikkojen vaihtuvuus on ollut melko suurta. Tosin moni veneen omistaja on pitänyt samaa paikkaa jo vuosikausia.

Kysely venepaikoista on vilkastunut viime viikkoina. Toistaiseksi uusien sopimusten teko ei ole kuitenkaan mahdollista, vaan kyselijöiden pitää odottaa kesäkuulle.

Haku avautuu ulkopaikkakuntalaisille 11. kesäkuuta, ja he voivat vuokrata venepaikan vain vuodeksi kerrallaan.

Lue lisää venepaikkojen vuokrauksesta 16.5.2018 ilmestyneestä numerostamme: ksdigi.fi

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös