Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Venlan nappisuoritus ja muita triathlon-viikonlopun tunnelmia

Venla Holma oli yhtä hymyä saavuttuaan maaliin 8-vuotiaiden sarjassa. Hän osallistui ensimmäiseen triathlon-kisaansa, ja nappasi heti komean voiton. Kaikki saman ikäluokan pojatkin jäivät tulosluettelossa hänen taakseen. – Oli kova kisa. Juoksu oli aika vaikea, mutta vedin täysillä loppuun saakka, Holma tiivisti Kangasalan triathlon-viikonlopun avanneen kilpailun tunnelmat. Sinnikkyys kannatti. Tyttöjen sarjassa toiseksi tullut Pirkkalan Nelli Juhola hävisi 19 sekuntia. Samanikäisissä pojissa kärkeen kisannut Hämeenlinnan Vilho Levä oli 12 sekuntia Holmaa hitaampi. Maalialueella Holmaa kannustivat kotijoukot: Sanna-äiti, Tommi-isä ja Matias-veli.  Perhe asuu Pöytyällä. Holma harrastaa uintia Loimaan Uimaseuran riveissä.

Uutiset - 26.7.2016 kello 13.50
Kangasalan Sanomat
Venlan nappisuoritus ja muita triathlon-viikonlopun tunnelmia
Venla Holma kaartamassa pyörällään kohti vaihtoaluetta. Hän oli ykkönen 8-vuotiaiden sarjassa.

Kangasalan Leipissä isovanhempiensa luona lomaileva Liisa Penttinen Vihdin Nummelasta oli vakuuttava 14-vuotiaiden sarjassa.
Ykköstila irtosi yli minuutin erolla poikien nopeimpaan, Kangasalan Eero Hilloon. 
Tytöissä kakkoseksi tullut Loimaan Sonja Kaitosaari käytti aikaa yli kaksi ja puoli minuuttia kauemmin kuin kisan voittanut Penttinen.
– Neljäs triathlon-kisa ja toinen voitto, Penttinen summasi komean saldonsa.
Hänenkin päälajinsa urheilussa on uinti, tarkemmin vapaauinti, ja seurana Jani Sievisen myötä kuuluisaksi tullut Nummelan Kisaajat. Triathlon-menestyksestään huolimatta Penttinen aikoo jatkossakin pääosin pysytellä uintialtaassa.
– En usko siirtyväni triathloniin. Se on kyllä ihan mukava oheislaji.
Seuraavan kerran Penttinen ui, pyöräilee ja juoksee kilpaa elokuun lopulla Helsinki City Triathlonissa. Uintikausi alkaa taas syksyllä. 
Penttisen vauhdikasta menoa seurannut isoisä Veijo Nuortama kertoi olevansa ensimmäistä kertaa paikan päällä triathlon-kilpailuissa. Vaikutelma Mobilian kisakeskuksen tunnelmasta oli myönteinen.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös