Verkkosivumme uudistuivat – Tarjoamme jutut ilmaiseksi koronakriisin ajan

3

Kangasalan Sanomat julkaisi uudet verkkosivunsa tänään keskiviikkona. Tavoitteenamme on tarjota kangasalalaisille entistä runsaammat, modernimmat ja helpommin käytettävät sivut.

Suunnitelmana oli, että olisimme muuttaneet sivumme samaan aikaan myös vain tilaajien käyttöön. Kaikki jutut olisivat siis rekisteröitymisen takana, kuten usealla muullakin lehdellä.

Tämä siksi, että lehteämme tekevät paikalliset ammattilaiset, joiden työ maksaa. Lisäksi on reilua maksavia tilaajiamme kohtaan, etteivät muut saa juttujamme ilmaiseksi verkosta.

Kuitenkin koronakriisin aikana olemme tulleet päätökseen, että toistaiseksi sivustomme pysyvät kaikille avoimina. Haluamme tarjota kaikille kangasalalaisille ajankohtaista tietoa kaupunkimme tilanteesta. Lisäksi toivomme sivustomme viihdyttävän koronan vuoksi koteihinsa jääneitä kaupunkilaisia.

Toistaiseksi näköislehtemme säilyy vain tilaajien käytössä Raitti-palvelussa. Kun koronakriisin jälkeen siirrämme verkkosivumme maksuportin taakse, myös näköislehti tulee uutena palveluna suoraan sivuillemme.

Tarkoituksena on, että tilaajamme saavat itse päättää, missä muodossa haluavat tuotettamme käyttää. Printti ja näköislehti julkaistaan edelleen kerran viikossa, mutta verkkosivuillamme tapahtuu joka ikinen päivä.

Heli Keskinen, päätoimittaja

3 kommenttia

  1. En pääse kirjautumaan KS:n näköislehteen. Kirjautuminen ei hyväksy tunnustani. KS:n digitilaukseni on edelleen voimassa.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.