Vieraille viemiseksi villasukat

0
Saunomista, uintia, karjalanpiirakoita, hunajan linkoamista, lanteleen soittoa ja acion-rata.Kangasala tarjosi muun muassa tätä ulkomaisille vierailleen. Belgialaiskoululaiset ovat juuri saaneet tontuilta lahjaksi villasukat.

– Oli kivaa. Flowpark oli tosi kiva paikka. Kanteleen ja tanssin opettaminen vieraille oli hauskaa. Soittaminen oli hauskaa kaikissa kappaleissa. Vieraat olivat kilttejä ja kivoja.

Näin luonnehtii Huutijärven koulun kuudesluokkalainen Kerttu Erasmus+-vieraiden visiittiä Kangasalla. 23 oppilasta, opettajaa ja huoltajaa Italiasta, Sloveniasta, Saksasta, Belgiasta ja Irlannista viihtyi Huutijärven ja Raikun koulujen vieraana viikon.

Näin vierailusta kirjoittaa Raikun koulua käyvä Venla:

– Koulullemme tuli vieraita monista eri maista. Olin oppaana action track -radalla. Se oli kivaa. 1–2 luokassa oli satuhierontaa. Satu kertoi mehiläisistä. Tutustuin huutijärveläiseen tyttöön. Huutijärvellä oli tervetuliaisjuhla, jonne lähti meidän koulun 4. lk. Juhlissa meille oli järjestetty koulun esittely.
– Tiistaina koulumme 3.–4 lk lähti koulun jälkeen Vahderpäähän. Vahderpäässä menimme uimaan ja saunomaan. Ne keillä oli Erasmus vieras lähtivät Flowparkkiin. Torstaina koulullamme oli disco. Disco alkoi noin klo 6.

Huutijärven ja Raikun koulut ovat mukana kolmevuotisessa Erasmus+-projektissa. Projektin pääteemoja ovat tänä vuonna olleet terveelliset elintavat ja kokonaisvaltainen hyvinvointi.

 

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.