Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Vihkivalojen vahvistus korallihäiden kunniaksi

Ulla ja Tuomo Sipilä juhlistivat 35-vuotista yhteistä taivaltaan vahvistamalla vihkivalansa häämessujen yhteydessä. Kangasala-talon näyttämöllä nähtiin liikuttava hetki, kun pappi Mari Metsävainio siunasi avioliiton tulevat vuodet. Tapausta todisti messuyleisön lisäksi perhe ja ystävät. Liimana pitkässä liitossa on pariskunnan mukaan  ollut huumori ja erilaisuus.

Kulttuuriuutiset - 16.5.2015 kello 15.04
Vihkivalojen vahvistus korallihäiden kunniaksi
Käytävä ei kuulemma ollut yhtä pitkä kuin ensimmäisellä kerralla Tammelan kirkossa Forssassa.

-Huumori on tärkeä osa suhdettamme. Vastakohdat  myös täydentävät toisiaan, Ulla sanoo.

-Eihän siitä mitään tulisi, jos samoja sieluja olisimme, Tuomo toteaa.

Tärkeitä hetkiä avioliiton varrella ovat olleet ainakin kolmen tyttären syntymät. Emma, Essi ja Emilia todistivat vihkivalojen vahvistusta Kangasala-talon näyttämöllä. Ullalle tärkeä hetki on ollut myös oman alan löytäminen ja Sipeta -yrityksen perustaminen.

Kauniin tilaisuuden jälkeen pariskunta siirtyikin messuosastolle oman pöytänsä ääreen. Korallihäitä juhlittiin siis töiden merkeissä.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös