Pääuutiset | Uutiset

Vihreä, mutta voittoisa – nyrkkeilijälupaus Eveliina Taimi iski EM-pronssia

Viime viikolla Suomeen palannut Eveliina Taimi on kilpailureissuun todella tyytyväinen. Maajoukkueen 11 ottelijasta hän oli ainoa, jolla oli muutakin kuin kokemusta kotiintuomisena.

Alkuvuosi oli sujunut hyvin. Eveliina Taimi, 17, oli saanut jo useamman ottelun, kaikki kansainvälisistä turnauksista. Elokuun alussa Tampereen Voimailuseuraa edustava nyrkkeilijä osallistui Balkan-turnaukseen Bulgariassa…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu

Yksi kommenttiKommentoi

  • Hannele Mäkelä18.9.2019 klo 09:57

    Onnittelut Evelle! EM-kisoissa oli mukana myös kaksi muuta kangasalalaista, Pihla Kaivo-oja ja Aksa Mäkelä. Pihla (48 kg) kävi tasaisen kamppailun Bulgarian Melek Zakifovaa vastaan, mutta hävisi 4-1 hajaäänipäätöksellä. Aksa (69 kg) voitti ensimmäisen ottelunsa Unkarin Wilson Nagya vastaan 4-1, mutta toisessa ottelussa Turkin Topal Duhan vei voiton samoin lukemin. Kannattaa mainita myös valmentajat, EM-kisoissakin mukana ollut TVS:n päävalmentaja Askar Sarsenbayev ja tyttöjä valmentava Maarit Teuronen. Ilman heitä nuoret eivät olisi edenneet näin pitkälle nyrkkeilyharrastuksessaan. Menestystä jatkossakin kaikille kolmelle!

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.