Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Viikonloppuna etsitään joulukuusia kätköistä

Uutiset - 13.12.2013 kello 11.59

Metsänhoitoyhdistykset järjestävät geokätköilyä mukaillen joulun alla tempauksen, jossa voi epävirallisesta geokätköstä löytää joulukuusen.

Pirkanmaalla kuusia on kätketty jo kahden edellisen joulun alla.

Joulukuusi tai -kuuset löytyvät GPS-koordinaattien osoittamasta paikasta ensi lauantaina 14.12. Paikalle ensimmäisenä ehtinyt saa pitää kuusen löytöpalkkiona.

Kuusen lisäksi samojen koordinaattien osoittamassa paikassa on kätköpurkki lokivihkoineen, johon toivomme kaikkien paikan löytäneiden kirjaavan käyntinsä.

Purkissa on yllätys vielä muutamalle ilman kuusta jääneelle.

Tällä kaikille avoimella tempauksella metsänhoitoyhdistykset haluavat toivottaa hyvää joulua ja kiinnittää huomiota siihen, että joulukuusen hakeminen metsästä ei kuulu jokamiehen oikeuksiin.

Poikkeuksen tekevät nämä joulukuusikätköilyn kuuset, jotka on merkiksi koristeltu punaisella metsänhoitoyhdistys-kuitunauhalla.

Kuusikätköjen koordinaatit julkaistaan lauantaina 14.12. noin kello 8 osoitteessa www.metsanomistajat.fi/joulukuuset.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös