Viikonvaihde toi Eaglesille tuplatappion

0
Ei ollut Eaglesin viikonloppu: lauantaina tuli tappio Hollolassa, ja sunnuntaina kotikaukalossa. Kuvassa kapteeni Miika Hymylä konttaa Uplakers-laituri Eetu Peipon kannoilla.

HC Giants–Kisa-Eagles
10–4 (2–1, 3–1, 5–2)
Kisa-Eagles–Uplakers
5–7 (2–2, 2–2, 1–3)

Eaglesin viikonloppu kakkosdivarin Hämeen lohkossa oli tuloksellisesti murheellinen. Ensimmäisen kerran tällä kaudella joukkue hävisi kaksi perättäistä ottelua.

Lauantaina Hollolassa viime kauden runkosarjavoittaja HC Giants meni menojaan ottelun jälkimmäisellä puoliskolla.

Vielä toisen erän puolivälissä tilanne oli tasan 2–2, mutta sitten Eaglesin peli hajosi ja Giants takoi kiekkoja reppuun.

Hieman samanlaista oli kot­kien esitys sunnuntaina kotikaukalossa. Joukkue oli hyvässä vireessä etenkin toisessa erässä, ja ottelu näytti olevan ratkeamassa isäntien eduksi.

Jäähyt kuitenkin sekoittivat peliä, ja ylöjärveläiset kuittasivat itsensä kahdesti tasoihin.

Päätöserässä Eagles-pelaajien luistimet liukuivat raskaammin kuin vierailijoilla, jotka korjasivat potin.

– Homma ratkesi virheisiin. Viime peleissä vastustaja on saanut ylivoimahyökkäyksiä ihan eri tavalla kuin alkukaudesta. Suurin ongelma on oman paikan pelaaminen, tiivisti Eagles-valmentaja Teppo Virta.

Etenkin sunnuntainen pisteidenmenetys kirpaisi, sillä Eaglesilla olisi ollut täydet mahdollisuudet voittoon Hämeen lohkon viime vuoden mestarista.

Uplakerskin pelasi lauantain kierroksella, joten rasituksen suhteen joukkueiden puntit olivat tasan.

– Olen korostanut pelaajille, että tilanteesta huolimatta täytyy keskittyä omaan tekemiseen. Näin ei käynyt, ja sen takia peli hajosi liian helposti käsiin. Pirteän syksyn pelanneesta Eagles-ryhmästä on havaittavissa merkkejä jonkinasteisesta väsymyksestä.

Se näkyy valmentaja Virran mainitsemina virheinä, varsinkin päästettyjen maalien määrän huomattavana kasvuna.

Tuplakierroksen parhaat pistenikkarit Eaglesissa olivat Lauri Pelkonen (2+3), Mikko Kivimaa (2+2), Mauno Ruokosuo (2+0) ja Teemu Rantanen (0+5).

Viikonlopun suurin yllätys koettiin Nastolassa, jossa NasKi aiheutti sarjajohtaja Kiekko-Ahmalle kauden ensimmäisen tappion.

Ja millä tavalla. Ajassa 34.24 NasKi johti peliä peräti 6–0, mutta Kiekko-Ahma kampesi tasoihin kaksi minuuttia ennen kolmannen erän loppua.

NasKi kuitenkin klaarasi bonuspisteen jatkoajalla iskemällä voittomaalin ajassa 64:21.

Eaglesin seuraava ottelu on ensi sunnuntaina Tampereella. Vastaan asettuu Koovee II.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.