Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Viimeiseen asti kaupunkipäätöstä vastaan

Pienimuotoinen mielenosoitus saatteli Kangasalan valtuutettuja maanantaiseen valtuuston kokoukseen Kangasala-talon edustalla. Asialistalla olivat kansalaisaloitteet, joiden mukaan päätös muuttaa Kangasala kaupungiksi pitäisi perua ja kuntamuodosta tulisi järjestää neuvoa-antava kansanäänestys.

Uutiset - 13.11.2017 kello 15.56
Kangasalan Sanomat / Juha Jäntti
Viimeiseen asti kaupunkipäätöstä vastaan
Kaupunkimuutosta vastustaneen kansalaisaloitteen puuhaihmiset Eino Gustafsson, Terttu Koivisto ja Mauno Ruokonen saattelivat valtuutettuja kansalaisaloitteiden terveisin maanantaiseen kokoukseen.

Kunnanhallituksen esitys valtuustolle on, että kumpaakaan aloitetta ei hyväksytä.

Aloite kaupunki-päätöksen kumoamisesta kokosi 1 021 kannattajaa. Aloite kansanäänestyksen järjestämisestä sai taakseen 1 368 kuntalaista.

Kansalaisaloitteen puuhaihmiset Eino Gustafsson, Terttu Koivisto ja Mauno Ruokonen saivat mukaansa maltilliseen mielenilmaukseensa parinkymmenhenkisen joukon.

– Kaupunkipäätöksessä olisi pitänyt alun alkaen kysyä kuntalaisten mielipidettä. Olemme täällä nyt katsomassa loppuun asti, miten asialle käy, Eino Gustafsson totesi.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

13.11.2017 kello 19.30
ei kaupunkiIlmoita
Ei missään nimessä kaupunki
13.11.2017 kello 23.03
JjIlmoita
Miksi meistä pitäisi tehdä kaupunki, olemme sata kertaa parempia kuntana. EI KAUPUNKIA!!
25.11.2017 kello 16.42
PetriIlmoita
Eikös valtion apu ole suurempi kunnalle, kuin kaupungille maksettava valtion apu? Eli ole mitään järkeä siis rahallisestikkaan.
~
Takaisin ylös