Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Virginie De Carne on LP Kangasalan uusi päävalmentaja

LP Kangasala on solminut kaksivuotisen valmentajasopimuksen belgialaisen Virginie De Carnen kanssa. Hänet tunnetaan menestyksekkäästä lentopallourasta maailmalla ja Suomessa. De Carne on voittanut muun muassa kaksi suomenmestaruutta salolaisen LP Viestin riveissä.

Uutiset - 1.4.2016 kello 17.02
Kangasalan Sanomat
Virginie De Carne on LP Kangasalan uusi päävalmentaja
Manageri Jorma Malm on tyytyväinen, että seura löysi päävalmentajakseen huippuammattolaisen. ©Jyri Kivimäki

De Carne toimii seurassa päätoimisena valmentajana.

– Haimme sellaista valmentajaa, joka toisi Kangasalan lentopallolle, myös junioripuolelle, jotain uutta, kommentoi seuran manageri Jorma Malm valintaa.

Nykyinen päävalmentaja Ismo Tahvanainen on ollut mukana uuden päävalmentajan etsinnässä. 

– Virginiellä on maailman huipulla huima ura takanaan ja hänellä on mahtavat kansainväliset yhteydet.

Tahvanainen arvostaa De Carnen kokemusta junioreiden kasvattamisesta.

– Virginiella on hyvä näkemys pelaajajatkumosta. Yhteistyöllä pyritään kehittämään junioritoiminnan kautta pelaajia, jotka ovat myöhemmin valmiita astumaan liigarinkiin pelaamaan.

Tahvanainen ei vielä tiedä, mikä hänen roolinsa on jatkossa joukkueessa. Nyt on tarkoitus keskittyä loppukauden peleihin ja taistella pronssimitalista OrPoa vastaan.

De Carne kiitteli lehdistötilaisuudessa vuolaasti LP Kangasalan johtoa luottamuksesta. Hän haluaa viedä joukkuetta eteenpäin uudelle tasolle. De Carnen mukaan ammattimaisuus pitää olla mukana jo junioritasolta alkaen. Erityisesti hän haluaa omalla työllään nostaa naislentopallon arvostusta.

– Naisten lentopalloa on pidetty vain harrastuksena, eikä naislentopallossa ei ole nähty kovin paljoa kansainvälisyyttä ja ammattilaisuutta.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös