Arjessa mukana

Voiko joulupöydän kruunu olla täysin vegeä? – kangasalalaiset kotikokit testasivat, millaisista aineksista valmistuu lihaton joulumenu

Mia Pöyhönen ja Sirkku Sarjanen muotoilevat tofutaikinasta sopivan kokoisia kekoja. Tiina Leppänen ja Satu Kortelahti seuraavat vaihtoehtokinkkujen valmistumista.

Sursurrursuuuur! Sauvasekoittimella varustautunut Mia Pöyhönen on aloittanut joulukinkun valmistuksen. Joulupöydän kruunua ei suinkaan ole tarkoitus tarjoilla nestemäisessä muodossa, vaan kasvissyöjille sopivan tofukinkun…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu

2 kommenttiaKommentoi

  • kah25.11.2022 klo 20:06

    Joulupöytään kuuluu ehdottomasti pari nätisti aseteltua porkkanaa lautasella. Sen seuraksi hangen alta kaivettua heinää, siis villivihanneksia ja juomaksi sammaleesta haudutettua yrttiteetä. Syödessä keskustellaan ilmastonmuutoksen torjunnasta.

  • Erkki Laitinen27.11.2022 klo 10:18

    Tofukinkku ei ole kinkku. Muuten syökööt ihmiset mitä haluavat.