Voiko joulupöydän kruunu olla täysin vegeä? – kangasalalaiset kotikokit testasivat, millaisista aineksista valmistuu lihaton joulumenu

2
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Mia Pöyhönen ja Sirkku Sarjanen muotoilevat tofutaikinasta sopivan kokoisia kekoja. Tiina Leppänen ja Satu Kortelahti seuraavat vaihtoehtokinkkujen valmistumista.

Sursurrursuuuur! Sauvasekoittimella varustautunut Mia Pöyhönen on aloittanut joulukinkun valmistuksen. Joulupöydän kruunua ei suinkaan ole tarkoitus tarjoilla nestemäisessä muodossa, vaan kasvissyöjille sopivan tofukinkun…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3 €.

TilaaKirjaudu

2 kommenttia

  1. Joulupöytään kuuluu ehdottomasti pari nätisti aseteltua porkkanaa lautasella. Sen seuraksi hangen alta kaivettua heinää, siis villivihanneksia ja juomaksi sammaleesta haudutettua yrttiteetä. Syödessä keskustellaan ilmastonmuutoksen torjunnasta.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.