Vuosikymmen vaihtuu Kangasalan eri kulmilla vauhdikkaasti – ilotulitus sekä Kuhmalahdella että kaupungin keskustassa

0
Kangsalla järjestetään kaksi ilotulitusta uuden vuosikymmenen kunniaksi.

Vuosikymmenen vaihtumisen kunniaksi Kangasalla on kaksi isoa ilotulista ja uuden vuoden juhlaa. Raketteja voi katsella Kangasalla Pikkolassa ja Kuhmalahdella.

Pikkolan tapahtuma vaikuttaa myös Finnentien liikennejärjestelyihin. Se suljetaan osin ajoneuvoliikenteeltä.

Pikkolassa, Roine-kampuksella uudenvuodenaattoa vietetään koko perheen voimin ja touhu alkaa jo iltapäivällä. Jäähallin mailaton luisteluvuoro alkaa jo kello 15 iltapäivällä ja kestää ilotulitukseen saakka.

Pikkolan alueella puolestaan on tarjolla musiikkia, heijastinsuunnistusta, keppihevosrata sekä pientä syötävää kuten makkaraa.

Ohjelma suorana Kangasalan Sanomien boksista

Ohjelmalavan vetonauloiksi on kutsuttu tulishow ja taikuri Mr Incognito. Koko ohjelmalavan anti on myös katsottavissa suorana lähetyksenä Kangasalan Sanomien boksista kello 17 eteenpäin. Sen voi katsoa myös jälkeenpäin.

Ilta huipentuu jo kello 18 alkavaan ilotulitukseen. Ilotulitus on aikaisin, joten perheen pienimmätkin jaksavat valvoa ja katsoa sen.

Järjestäjät toivovat, että mahdollisimman moni tulisi paikalle julkisilla tai kävelleen, ettei keskusta tukkeutuisi. Tosin ilotulitusruuhkiin on hieman auttanut se, että tapahtuma on siirretty Roine-kampukselle.

Finnentie osin kiinni

Finnentien ajoneuvoliikenne suljetaan jo kello 15. Liikenne suljetaan Kaarina Maununtyttären tien kiertoliittymästä ja Reikiäläntien risteyksestä. parkkitilaa löytyy rajoitetusti Paljetieltä, Finnentieltä, Reikiäläntieltä ja Kaarinan Maununtyttären tieltä.

Roine-kampuksen tapahtuman järjestävät yhdessä Kangasalan kaupunki ja OP Kangasala.

Kuhmalahdella paukutellaan illemmalla

Kun keskustan ilotulitus on ohi, voi suunnata kohti Kuhmalahtea ja Pullinkipellolla järjestettävää koko perheen uudenvuodenvastaanottoa. Tämä on jo kolmas kerta kun Kuhmalahdella on yhteinen ilotulitus.

Petri Täyrönen Kuhmalahti Pulling -poppoosta kertoo, että he haluavat koota porukkaa yhteen ja tarjota heille yhteistä tekemistä. Ajatuksena on myös, että omien rakettien ampumisen sijaan kuhmalahtelaiset voisivat tukea muutamalla eurolla yhteistä ilotulitusta. Tämän vuoden raketit on Täyrösen mukaan tosin jo maksettu, mutta ensi vuoden tapahtumaa ajattellen pieni tuki ei olisi pahitteeksi.

Uuden vuoden tapahtumassa on myös Luopioisten Sahtiseuran puffetti, joten ihan ilman evästä ei tarvitse raketteja ihailla. Puffetissa on myynnissä ainakin makkaraa.

Kuhmalahdella tulet sytytetään kello 19 ja ilotulitus on kello 21. Tapahtuman järjestää Kuhmalahti Pulling -poppoo yhdessä paikallisten yrittäjien kanssa.

Koko perheen uudenvuodenaatto tiistaina 31.12.2019 Roine Kampuksella Pikkolassa kello 15-18. Ilotulitus kello 18.

Koko perheen uudenvuoden vastaanotto Pullinkipellolla Kuhmalahdella kello 19-21. Ilotulitus kello 21.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.