Koti Uutiset WoVo tasoitti ottelusarjan kotonaan

  WoVo tasoitti ottelusarjan kotonaan

  0

  WoVo–LP Kangasala 3–2
  (23–25, 25–23, 20–25, 25–19, 15–7)

  Päätuomarin ratkaisut eivät miellyttäneet LP Kangasalan päävalmentajaa Ismo Tahvanaista lauantaisen WoVo-ottelun jälkeen. Rovaniemeläisten neljännessä erässä tekemät virheet jäivät viheltämättä, ja kangasalalaisneidoilla paloi käskyttäjänsä mukaan käämi täysin.

  – Otimme kaksi punaista korttia. Vastustajan kosketusvirheitä ei vihelletty, siellä roikuttiin verkossa ja meiltä meni keskittyminen. Viidennessä erässä tuli vielä yksi virhe lisää. Eihän se noin saisi mennä, Tahvanainen harmitteli.

  Ottelun viidessä erässä nimiinsä napannut WoVo oli liikkeellä kevyemmällä jalalla ja kovemmalla kädellä kuin keskiviikkona Pitkäjärvellä. Kangasalalaisten torjunta ei puolestaan ollut totutulla tasolla, eivätkä passitkaan suuntautuneet keskelle riittävän usein.

  – Johdimme 2–1, hallitsimme neljättä erää, teimme muutaman oman syöttövirheen, emmekä saaneet otetta enää takaisin. Vastaanottomme oli kohtuu hyvää, Tahvanainen tiivisti suojattiensa otteet.

  LP:n kentän hahmo oli hakkuri Shelby Dalton, joka iski hurjat tehot 31/+25. Vastustajan tehokkain Kristiine Miilen ei päässyt lähellekään Daltonin lukemia, vaikka oli iskussa hänkin. Miilen tehot olivat 26/+18.

  Otteluparin pelit jatkuvat heti sunnuntaina. LP Kangasala valmistautuu peliin katsomalla lauantain pelin videolta ja perehtymällä WoVon uusiin kuvioihin.

  – Matkustimme eilen 12 tuntia ja olimme vasta yöllä Rovaniemellä. Huomenna pelaamme pirteämmällä jalalla ja kädellä, Tahvanainen lupasi.

   

  Kuvat: Jyri Kivimäki

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän