Yhdessä olemme aina enemmän

0

Aloitin uudessa pestissäni Kangasalan Sanomien päätoimittaja-toimitusjohtajana lähes päivälleen puoli vuotta sitten.

Uudessa työssä on monta jännittävää asiaa, yksi niistä on ihmisten suhtautuminen. Näkyvään paikkaan valitut ihmiset valmistautuvat aina tiettyyn määrään varautunutta tai jopa negatiivista suhtautumista. Niin tein minäkin.

Olen aloittanut uusissa paikoissa ennenkin ja kohdannut monenlaista. Siihen en kuitenkaan osannut varautua, mitä Kangasalla tulisin kohtaamaan.

Reaktio on ollut hämmentävää. Ja tämä koskee sekä lukijoita, sidosryhmän jäseniä että ketä tahansa muuta tapaamaani ihmistä.

Te olette olleet uskomattoman ystävällisiä, innostavia ja kannustavia. Reaktion positiivisuus on antanut valtavasti voimia ja rohkeutta.

Yksi hyvä esimerkki tästä on ensi sunnuntaina järjestettävä koko perheen talvirieha jäähallin ympäristössä.

Ajattelin syksyllä mielessäni, että tahtoisin tarjota kangasalalaisille jotakin kivaa yhteistä tekemistä. Aloin hahmotella mielessäni talviriehaa, johon voisi yhdistää luistelua ja pulkkamäkeä.

Seuraavaksi aloin puhua ajatuksestani ääneen. Syntyi lumipalloefekti.

Yksi taho kerrallaan piti ajatusta hyvänä ja kertoi haluavansa lähteä mukaan. Pienestä talvitapahtumasta kasvoikin suuri, koko yhteisön yhteinen ponnistus.

Nyt mukana on jo 18 eri yhteistyökumppania luomassa kangasalalaisille hauskaa laskiaissunnuntaita. Ohjelman monipuolisuus on osoitus siitä, miten paljon saamme yhdessä aikaan.

Kaupunkimme on täynnä helposti innostuvia ja toisiaan rohkaisevia ihmisiä. Yhteisenä tavoitteena on sama, yhteisömme hyvinvointi.

Kiitän jo valmiiksi teitä kaikkia. Kliseisesti: yhdessä olemme enemmän.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.