Yhteisharjoituksia – Haastattelussa Lotta Silván

0
Kuva: Iiro Pekonen

Tällä viikolla ollaan harjoiteltu tuttuun tapaan ahkerasti Kangasala-talolla ja lukiolla. Treeneissä ollaan pikkuhiljaa päästy kokoamaan eri tiimejä isommiksi kokonaisuuksiksi. Sometiimiläisen näkökulmasta on pakko ihailla esiintyjien keskittymiskykyä, kun harjoittelussa on mukana parhaimmillaan useita kymmeniä henkilöitä ja kohtauksia hiotaan pienintä yksityiskohtaa myöten täydellisiksi. Maanantaina Kangasala-talolla suuri joukko näyttelijöitä ja tanssijoita harjoitteli yhdessä koreografioita. Tiistaina kuoro, bändi ja näyttelijät harjoittelivat yhdessä soittamista ja laulamista. Torstaina jatkettiin samalla teemalla, kun Kangasala-talon lavalla harjoiteltiin näyttäviä kohtauksia näyttelijöiden, tanssijoiden ja kuoron voimin. Esiintyjien lisäksi puvustus- ja lavastustiimit ovat ahertaneet musikaalin parissa. Pukuja on tarkoitus päästä ihailemaan kuun lopussa läpimenoharjoituksissa.

Treenit ovat edenneet hyvällä fiiliksellä ja odotammekin jo innolla ensi viikon yökoulua, jossa on tarkoitus ensimmäistä kertaa harjoitella musikaalia yhtenä isona kokonaisuutena, sekä pitää hauskaa musikaaliporukan kesken. Ensi viikolla harjoitukset etenevät hiukan poikkeavalla tavalla, kun lukio siirtyy koeviikkoon ja esiintyjille annetaan aikaa keskittyä kokeisiin. Harjoitukset tapahtuvat maanantaina Kangasala-talolla, sekä perjantain ja lauantain aikana yökoulussa.

Liput ovat myynnissä lippu.fi – nettipalvelussa ja Kangasala-talon lipunmyynnissä! Voit myös osallistua alla olevaan Kangasalan Sanomien lippuarvontaan!


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja! Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Hullussa Prinssissä tulee olemaan vähän vanhaa, paljon uutta ja jotain sinistä. Ammattilaisista ja kaikista halukkaista Kangasalan lukion oppilaista koostuva tuotantotiimi tekee vuoden 2019 menestysmusikaali Hullusta Prinssistä uuden version Hullu Prinssi 2.1 juhlistamaan Kangasalan satavuotista lukiota.

Hullu Prinssi verkossa
Hullu Prinssi Facebookissa
Hullu Prinssi Instagramissa
Kangasalan lukio YouTubessa

#hulluprinssi #kangasalanlukio #kangasala #kangasalatalo #kangasalaartscentre #kangasalansanomat #visitkangasala #kangasalankaupunki #haarukka #lukiolaiset #musikaali #musiikki #teatteri

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.