Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Yhteistyössä on hurja voima

Pääkirjoitus - 19.8.2014 kello 6.05

Viime lauantain Liikuntai – Kangasalan puolimaraton ja kymppi on oiva esimerkki siitä, miten tässä kunnassa järjestetään isojakin tapahtumia. Suuri määrä ihmisiä uhraa merkittävän määrän vapaa-aikaansa, jotta tapahtuma saadaan jouheasti järjestettyä.

Jos tapahtumasta jotain kilahtaa kassan pohjalle, tässä tapauksessa suunnistuksen erikoisseura Kangasala SK:n, se käytetään yhteiseen hyvään, ei kenenkään yksittäisen henkilön hyväksi.

Sanotaan, että talkoolaisia on vaikea saada nykyisin kokoon. Kangasalan Sanomat on nyt kaksi kertaa järjestänyt liikuntatapahtuman yhdessä paikallisen suunnistusseuran kanssa. Vaikka heillä monesti on päällekkäin jotain muutakin, he ovat saaneet tarvittavan määrän väkeä liikkeelle omasta tai jostain toisesta seurasta.

Viime lauantaina uimahalli Kuohun pihaan kerääntyi kymmeniä talkoolaisia. He tarttuivat toimeen kukin omassa tehtävässään. Kokeneet nokkamiehet jakoivat työt, ja pienoisen alkusäädön jälkeen kaikki alkoi sujua hienosti.

Tämä lupaa hyvää seuran todelliselle suurponnistukselle eli Jukolalle vuonna 2019. Siihen tosin tarvitaan mukaan paljon muitakin kuin seuran omaa väkeä.

Jo nyt voidaan sanoa, että Kangasalla juostaan jälleen ensi vuonna. Juoksijat pitävät omasta lähitapahtumastaan, johon moni hölkkäsi suoraan kotioveltaan. Päivämäärä tarkentuu myöhemmin syksyn kuluessa.

Me tapahtumajärjestäjät olemme saaneet jonkun verran palautetta toiminnastamme. Pääosin se ollut todella kiittävää, mutta joukkoon on mahtunut rakentavaa palautetta siitä, miten asiat kannattaa ensi vuonna tehdä.

Otamme siitä kyllä onkeemme, ja yritämme tehdä tapahtumasta seuraavana vuonna entistä paremman. Toivomme myös entistä laajempaa joukkoa mukaan tekemään Liikuntaista koko kesän liikunnallisinta lauantaita.

Ideoita ja tarjouksia voi lähettää Kangasalan Sanomien toimitukseen osoitteella tuula.ruusumaakangasalansanomat.fi.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös