Yleisö päättää, kruunataanko kangasalalainen Markus Salo Voice of Finland -laulukilpailun voittajaksi

0
Markus Salo keikkaili pitkään päivätyön ohessa. Nyt hän on matkalla kohti musiikin ammattilaisuutta. Kuva: Saku Tiainen/Nelonen media

Tänään illalla ratkeaa, kuka on seuraava Voice of Finland -laulukilpailun voittaja. Yksi neljästä finalistista on kangasalalainen Markus Salo.

Edesmennyt tähtivalmentaja Olli Lindholm valitsi Salon tiimiinsä tammikuussa. Lindholmin poismenon jälkeen Salon tähtivalmentajaksi tuli Redrama.

Salo lauloi semifinaalissa Kirkan kappaleen Pyydä vain, ja eteni tämän iltaiseen finaaliin. Finaalipaikan saivat eniten tähtivalmentajien antamia pisteitä ja yleisön antamia ääniä yhteensä saaneet kilpailijat.

Muut finalistit ovat Jasse Jatala Toni Wirtasen tiimistä, Sara Jagrouny Anna Puun tiimistä ja Roope Palmu Redraman tiimistä.

Markus Salo laulaa iskelmää ja suomirockia. Hän on kertonut Olli Lindholmin kannustaneen häntä luottamaan omaan musiikkityyliinsä.

Rakennusinsinöörin töitä aiemmin tehnyt 36-vuotias Salo keikkaili pitkään työn ohella erilaisilla kokoonpanoilla ja sävelsi sekä sanoitti kappaleita itselleen ja muille. Muutama vuosi sitten hän aloitti musiikkituotannon ammattitutkinnon opinnot.

Finaalissa on väliä vain yleisön äänillä, joten yleisö päättää äänestämällä, kenestä tulee seuraava Voice of Finland -tähti. 

The Voice of Finland -finaali Nelosella tänään perjantaina kello 20.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.