Yökoulu! – Haastattelussa SOMEtiimi

0
Kuva: Johanna Jeronen

Viikonloppuna 26-27.11 Kangasalan lukiolla pidettiin ensimmäinen läpimenoharjoitus koko Hullun Prinssin porukan kanssa. Marras- ja joulukuun vaihteessa on ollut tapana toteuttaa ensimmäinen musikaalin läpimeno musiikkeineen ja tansseineen yökoulun muodossa lukiolla, mutta koronatilanteen takia yö nukuttiin tänä vuonna kotona. Koronatilannetta seurataan tuotannon osalta jatkuvasti. Noudatamme harjoituksissamme vallitsevia koronaohjeistuksia. Tällä hetkellä musikaalin näytökset ovat toteutumassa alkuperäisten aikataulujen mukaan. Huomaathan, että sosiaalisessa mediassa jaettu materiaali voi olla aikaisemmin tuotettua ja muun muassa maskittomuus voi johtua siitä!

Perjantaina musikaaliharjoitukset jatkuivat myöhään iltaan asti ja kotiin lähdettiin uupuneina sekä tyytyväisinä vasta kymmenen jälkeen. Seuraavana päivänä toisen puoliajan harjoitukset jatkuivat aamulla jo yhdeksältä ja kaikkien väsymyksestä huolimatta koko musikaali saatiin käytyä kunniallisesti läpi kohtaus kohtaukselta. Oman ja muiden turvallisuuden vuoksi kaikki pitivät päässään kasvomaskeja niin musikaaliharjoitusten aikana kuin tauoillakin. Viikonlopun treenien jälkeen jokainen oli väsynyt mutta onnellinen ja toiveikas tulevasta projektista. Tästä on hyvä jatkaa taas ensi viikolla!

Seuraathan somekanaviamme, koska jouluaattoon asti julkaisemme päivittäin! Sosiaalisessa mediassamme pääsette kurkistamaan kulissien taakse ja tutustumaan Hullu Prinssi 2.1 -hahmoihin! Tämän viikon videohaastattelussa päästäänkin kuulemaan sometiimin mietteitä.

Liput ovat myynnissä lippu.fi – nettipalvelussa ja Kangasala-talon lipunmyynnissä! Osa näytöksistä on jo loppuunmyyty, joten ostathan omasi pikaisesti!


Kiitos, kun jaat tämän jutun omissa verkostoissasi käyttämällä jutun jakonappeja! Tutustu kanavamme kaikkiin juttuihin sisältömarkkinointikanavamme etusivulla.

Hullussa Prinssissä tulee olemaan vähän vanhaa, paljon uutta ja jotain sinistä. Ammattilaisista ja kaikista halukkaista Kangasalan lukion oppilaista koostuva tuotantotiimi tekee vuoden 2019 menestysmusikaali Hullusta Prinssistä uuden version Hullu Prinssi 2.1 juhlistamaan Kangasalan satavuotista lukiota.

Hullu Prinssi verkossa
Hullu Prinssi Facebookissa
Hullu Prinssi Instagramissa
Kangasalan lukio YouTubessa

#hulluprinssi #kangasalanlukio #kangasala #kangasalatalo #kangasalaartscentre #kangasalansanomat #visitkangasala #kangasalankaupunki #haarukka #lukiolaiset #musikaali #musiikki #teatteri

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.