Arjessa mukana | Uutiset

Yrityskymppi: Dritan Mullajin kebabvartaassa kypsyy oman tuotekehittelyn tulos

Dritan Mullaj työskenteli nelisen vuotta pietarsaarelaisessa lihajalostamossa, jossa hän osallistui muun muassa pitsa- ja kebabravintolatuotteiden kehitystyöhön. Nyt miehen oman ravintolan vartaassa kypsyy tuttu tuote.
Dritan Mullaj työskenteli nelisen vuotta pietarsaarelaisessa lihajalostamossa, jossa hän osallistui muun muassa pitsa- ja kebabravintolatuotteiden kehitystyöhön. Nyt miehen oman ravintolan vartaassa kypsyy tuttu tuote.

Yrityskymppi on Kangasalan Sanomien paikallisia yrityksiä esittelevä juttusarja. Yrittäjät saavat kertoa yritystoiminnastaan vastaamalla kymmeneen kysymykseen. Sanomat julkaisee esittelyitä niin uusista kuin jo pidempään…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.