Yrityskymppi: Dritan Mullajin kebabvartaassa kypsyy oman tuotekehittelyn tulos

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Dritan Mullaj työskenteli nelisen vuotta pietarsaarelaisessa lihajalostamossa, jossa hän osallistui muun muassa pitsa- ja kebabravintolatuotteiden kehitystyöhön. Nyt miehen oman ravintolan vartaassa kypsyy tuttu tuote.
Dritan Mullaj työskenteli nelisen vuotta pietarsaarelaisessa lihajalostamossa, jossa hän osallistui muun muassa pitsa- ja kebabravintolatuotteiden kehitystyöhön. Nyt miehen oman ravintolan vartaassa kypsyy tuttu tuote.

Yrityskymppi on Kangasalan Sanomien paikallisia yrityksiä esittelevä juttusarja. Yrittäjät saavat kertoa yritystoiminnastaan vastaamalla kymmeneen kysymykseen. Sanomat julkaisee esittelyitä niin uusista kuin jo pidempään paikkakunnalla toimineista yrityksistä. 1)…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.