Yrityskymppi: Pikonkankaalla tarjolla välimerellisiä makuja ja perinteistä kotiruokaa

0
Jasem Ehsenin omistama Sun-ravintola sijaitsee Pikonkankaalla. Pitseriatuotteiden ja siipien lisäksi tarjolla on arkisin lounasaikaan suomalaista kotiruokaa, jonka maittavuudesta vastaa samassa liiketilassa aiemmin lounasravintolaa pyörittänyt Riitta Säilä.

Yrityskymppi on Kangasalan Sanomien paikallisia yrityksiä esittelevä juttusarja. Yrittäjät saavat kertoa yritystoiminnastaan vastaamalla kymmeneen kysymykseen. Sanomat julkaisee esittelyitä niin uusista kuin jo pidempään paikkakunnalla toimineista yrityksistä.

1) Yrityksen nimi:
Ensey Jasem, Sun ravintola

2) Yrittäjä: Jasem Ehseni
– Olen asunut Suomessa seitsemän vuotta. Opiskelin kokiksi Tavastia-ammattiopistossa Hämeenlinnassa. Ennen yrittäjäksi ryhmistä työskentelin Hämeenlinnassa keskussairaalan ja vanhainkodin keittiöllä ja Välimeren keittiön ruokiin erikoistuneessa Bora-ravintolassa.

3) Tuotteet ja palvelut:
– Pitsat, kebabit, falafelit, salaatit, siivet kastikkeineen ja erilaiset kana-annokset. Arkisin lounasaikaan meillä on tarjolla suomalainen kotiruokabuffet. Meiltä voi tilata annoksia myös kotiinkuljetettuina.

Saimme valikoimiimme uudet kanansiivet viettelevän tulisella siipikastikkeella.

4) Asiakaskunta:
– Kaikenikäiset ihmiset ovat tervetulleita palveltaviksi.

5) Kilpailuvaltti:
– Meillä on mainio asiakaspalvelu ja maukkaat ruuat. Sun sijaitsee erinomaisella paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella katsastusaseman vieressä Pikonkankaalla.

6) Henkilöstö:
– Itseni lisäksi henkilökuntaan kuuluu yksi harjoittelija.

7) Tulevaisuuden tavoite:
– Saada yritys pyörimään tasaisesti niin, että asiakkaita riittää.

8) Miksi yritys sijaitsee Kangasalla?
– Muutin tänne Hämeenlinnasta viime heinäkuussa, kun paikka liiketoiminnalle vapautui juuri minulle sopivaan aikaan. Kangasala on mukava paikka.

9) Ajankohtaista juuri nyt:
– Saimme valikoimiimme uudet kanansiivet viettelevän tulisella siipikastikkeella. Niitä ei mistään muualta Kangasalta saa.

10) Verkkosivujen osoite:
– Sivumme löytyvät Facebookissa nimellä Sun ravintola.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.