Yrityskymppi: Tulistelu onnistuu ympärivuotisesti

0
Kari Hanne esittelee Misnot-tuotteita erilaisissa tapahtumissa, joissa grilleihin voi virittää tulet. – Tuotteemme pitää nähdä käytössä, hän toteaa.
Kari Hanne esittelee Misnot-tuotteita erilaisissa tapahtumissa, joissa grilleihin voi virittää tulet. – Tuotteemme pitää nähdä käytössä, hän toteaa.

Yrityskymppi on Kangasalan Sanomien paikallisia yrityksiä esittelevä juttusarja. Yrittäjät saavat kertoa yritystoiminnastaan vastaamalla kymmeneen kysymykseen. Sanomat julkaisee esittelyitä niin uusista kuin jo pidempään paikkakunnalla toimineista yrityksistä.

1) Yrityksen nimi:
Misnot tuotteet

2) Yrittäjä:
Kari Hanne

– Olen koulutukseltani konesuunnittelija ja tuotekehitysinsinööri. Valmistuin diplomi-insiööriksi Tampereen teknillisestä korkeakoulusta vuonna 1996. Puolisoni Anu Hanne osallistuu kanssani tapahtumiin ja messuille.

3) Tuotteet:
– Misnot-pihagrillin kehitys on lähtenyt omasta tarpeestani kehitellä takapihagrilli ruuanlaittoon ja tulilla istumiseen. Tulilla istuminen hyvässä seurassa on lempipuuhaani.
– Suunnittelen tuotteemme huolellisesti. Valitsen materiaalit ja mitoituksen laatu edellä. Osat tuotteisiimme tilaamme omilla valmistuspiirustuksilla lähiseudun alihankintakonepajoilta.
– Tuotevalikoimaamme kuuluu pihagrillin myös erikokoisia avotulisijoja ja uutuutena ruostumattomasta teräksestä valmistettu avogrilli.
– Grillimme myydään valmiiksi kasattuina ja käyttövalmiina. Grillien lisäksi meiltä saa itsekantavia seinähyllyjä, jotka ovat toimiva ratkaisu ahtaissa tiloissa. Tapahtumamarkkinointiin tarjoamme myrskynkestäviä esitetelineitä.

4) Asiakaskunta:
– Ulkoilmaihmiset, jotka haluavat viettää aikaa kiireettömästi tulilla. Avotuli lämmittää ja luo tunnelmaa. Puugrilli mahdollistaa tulistelun ympäri vuoden. Asiakkaamme arvostavat kestävän kehityksen mukaista, kotimaista tuotetta.

5) Kilpailuvaltti:
– Katoksellinen pihagrilli on myydyin tuotteemme. Sen suorakulmainen muotoilu poikkeaa valtavirrasta. Katos toimii sadesuojana ja ohjaa palokaasut hallitusti pois. Ulkonäkö sopii sekä kaupunkimaisempaan ympäristöön että mökille.
– Poltettavaksi sopivat kiinteät polttoaineet, kuten koivuklapu. Monitoimisessa grillissä voi grillata, loimuttaa, savustaa, paistaa ja keittää.
– Grillimme perusversiokin sisältää ominaisuuksia, joista yleensä joutuu maksamaan lisähinnan. Tulisija on todella järeä ja arinat valuraudasta. Grilli on käytännölliseksi ja kestäväksi kehitetty, joten käyttäjä välttyy koodaamiselta ja säätämiseltä.

6) Henkilöstön määrä:
– Olen sivutoiminen yksinyrittäjä. Tuotteiden kehitys on projektiluontoista. Testaan ratkaisut perusteellisesti muun muassa tapahtumissa, joissa grillille kertyy käyttötunteja urakalla.
– Valmistus skaalautuu hyvien alihankkijoiden ansiosta isompiinkin määriin. Mainonnassa ja muussa tarvittavaa erityisosaamista alihankimme pienyrittäjiltä.

7) Tulevaisuuden tavoite:
– Toiminnan laajentuminen. Haemme näkyvyyttä tapahtumamarkkinoinnilla. Se on miellyttävä tapa markkinoida, koska grillillä on mukava istuskella ja ihmetellä tapahtumia. Tuotteemme pitää nähdä käytössä.

8) Yritys sijaitsee Kangasalla, koska:
– Nykyinen asuinpaikkamme Kangasala on toimiva sijainti yritykselle, joka tietääksemme ainoana Pirkanmaalla valmistaa laadukkaita puugrillejä.

9) Ajankohtaista juuri nyt:
– Tulilla istuminen on alkukantaista meininkiä ja geeneihimme kirjoitettu. Se onnistuu ympärivuotisesti myös omalla pihalla, omalla henkilökohtaisella tulipaikalla.

10) Verkkosivujen osoite:
misnot.fi
Facebookissa Misnot tuotteet
Instagramissa @misnot2017

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.