Yrityskymppi: Valmennettavasta tuli valmentaja – Minna Pajula kirittää eroon ylimääräisistä kiloista

0
Haluan auttaa erityisesti niitä ylipainoisia ihmisiä, joilla on jokin perussairaus, kuten esimerkiksi verenpainetauti, diabetes, nivelrikko tai uniapnea, toteaa Minna Pajula.
Haluan auttaa erityisesti niitä ylipainoisia ihmisiä, joilla on jokin perussairaus, kuten esimerkiksi verenpainetauti, diabetes, nivelrikko tai uniapnea, toteaa Minna Pajula.

Yrityskymppi on Kangasalan Sanomien paikallisia yrityksiä esittelevä juttusarja. Yrittäjät saavat kertoa yritystoiminnastaan vastaamalla kymmeneen kysymykseen. Sanomat julkaisee esittelyitä niin uusista kuin jo pidempään paikkakunnalla toimineista yrityksistä.

1) Yrityksen nimi:
Tmi Minna Pajula – Cambridge-valmentaja

2) Yrittäjä:
Minna Pajula

3) Tuotteet/palvelut:
– Tarjoan Cambridge-valmennusta yksittäisille ihmisille, pareille ja ryhmille. Lisäksi myyn konseptin omia täysravintotuotteita valmennuksessa oleville laihduttajille ja myös asiakkaille,
jotka haluavat hallita painoaan ilman valmennusta.
– Valmennus perustuu kuusitasoiseen ohjelmaan. Viisi ensimmäistä tasoa ovat laihduttavia ja kuudes keskittyy painonhallintaan. Ohjelman avulla asiakas voi harjoitella ja oppia jo laihdutuksen aikana painonhallinnan kannalta olennaisia asioita, kuten ateriarytmiä, terveellisen ruoan perusteita ja aterioiden koostamista.

4) Asiakaskunta:
– Asiakaskuntani koostuu kaikenikäisistä ja -kuntoisista asiakkaista, jotka haluavat pudottaa painoa tai hallita nykyistä painoaan. Haluan auttaa erityisesti niitä ylipainoisia ihmisiä, joilla on jokin perussairaus, kuten esimerkiksi verenpainetauti, diabetes, nivelrikko tai uniapnea.
– Jokaiselle valmennuksessa olevalle asiakkaalle laadin aina yksilöllisen laihdutusohjelman, jonka toteutumista seuraan 1–3 viikon välein tapahtuvilla valmennuskerroilla.

5) Kilpailuvaltti:
– Olen kokemusvalmentaja, sillä olen itse tiputtanut painoa Cambridge-ohjelman avulla noin 20 kiloa. Itse koin laihduttamisen ohjelman avulla helpoksi ja turvalliseksi.
– Liiketilani sijaitsee keskeisellä paikalla Pikonkankaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Aukioloaikani ovat laajat: valmennan myös iltaisin ja viikonloppuisin.

6) Henkilöstön määrä:
– Tällä hetkellä toimin yksin, mutta tavoitteenani on saada myöhemmin rinnalleni avuksi toinen sopimusvalmentaja.

7) Tulevaisuuden tavoite:
– Saada ihmiset voimaan hyvin ja pitämään huoli omasta terveydestään.

8) Yritys sijaitsee Kangasalla, koska:
– Asun Kangasalla, jossa olen pitkään toiminut yrittäjänä. Kangasalla on hyvä yrittäjän olla.

9) Ajankohtaista juuri nyt:
­
– Nyt on hyvä ajankohta hankkiutua kesäkuntoon. Poikkeustapauksissa voin valmentaa myös puhelimitse ja toimittaa tuotteet asiakkaan kotiovelle.

10) Verkkosivujen osoite:
minnapajula.fi
Facebookissa Cambridge Valmentaja Minna Pajula

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.