Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Asiakasvetoomus tuki Byggmaxin säilymistä

Rakennustarvikeliike Byggmaxin toiminta jatkuu Kangasalla. Yli 1 300 allekirjoitusta kerännyt asiakasvetoomus oli yhtiön johdon suuntaan merkittävä viesti siitä, että paikkakuntalaiset haluavat myymälälle jatkuvuutta.

Uutiset - 22.11.2017 kello 15.40
Kangasalan Sanomat / Juha Jäntti
Asiakasvetoomus tuki Byggmaxin säilymistä
Kangasalan Byggmaxin toiminta jatkuu. Myymäläpäällikkö Minna Palm järjesteli keskiviikkona laminaattipakkauksia.

– Vetoomus oli erityinen osoitus siitä, että paikkakuntalaiset kokevat olemassaolomme tärkeäksi. Emme ole nähneet vastaavaa missään muualla, kertoo Byggmax Suomen aluepäällikkö Rainer Sundkvist.

Yhtiön yt-neuvottelut päättyivät viime perjantaina. Kaikkiaan viisi Suomessa toimivaa myymälää oli nyt sulkemisuhan alla. Kangasala oli yksi paikkakunnista, joita neuvottelut koskivat.

Sundkvistin mukaan Kangasalan myymälän kannattavuus ei ole ollut toivotulla tasolla. Asiakkaiden antama hyvä ja runsas palaute vahvistaa kuitenkin uskoa siihen, että tilanne voi kehittyä parempaan suuntaan.

Byggmax sulki äskettäin Oulun ja Seinäjoen myymälänsä. Myös Jyväskylä ja Pirkkala lopettavat toimintansa. Muutosten jälkeen yhtiöllä on Suomessa 9 toimivaa myymälää.

Pitkän aikavälin tavoitteena yhtiöllä on rakentaa Suomeen 20–25 myymälän verkosto alueille, joilla toiminta on parhaiten kannattavaa. Seuraava uuden myymälän avaus tapahtuu Riihimäellä.

Kangasalan Byggmaxin henkilövahvuus on 7 työntekijää.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös