Koti Uutiset Asiakasvetoomus tuki Byggmaxin säilymistä

  Asiakasvetoomus tuki Byggmaxin säilymistä

  0
  Kangasalan Byggmaxin toiminta jatkuu. Myymäläpäällikkö Minna Palm järjesteli keskiviikkona laminaattipakkauksia.

  Rakennustarvikeliike Byggmaxin toiminta jatkuu Kangasalla. Yli 1 300 allekirjoitusta kerännyt asiakasvetoomus oli yhtiön johdon suuntaan merkittävä viesti siitä, että paikkakuntalaiset haluavat myymälälle jatkuvuutta.

  – Vetoomus oli erityinen osoitus siitä, että paikkakuntalaiset kokevat olemassaolomme tärkeäksi. Emme ole nähneet vastaavaa missään muualla, kertoo Byggmax Suomen aluepäällikkö Rainer Sundkvist.

  Yhtiön yt-neuvottelut päättyivät viime perjantaina. Kaikkiaan viisi Suomessa toimivaa myymälää oli nyt sulkemisuhan alla. Kangasala oli yksi paikkakunnista, joita neuvottelut koskivat.

  Sundkvistin mukaan Kangasalan myymälän kannattavuus ei ole ollut toivotulla tasolla. Asiakkaiden antama hyvä ja runsas palaute vahvistaa kuitenkin uskoa siihen, että tilanne voi kehittyä parempaan suuntaan.

  Byggmax sulki äskettäin Oulun ja Seinäjoen myymälänsä. Myös Jyväskylä ja Pirkkala lopettavat toimintansa. Muutosten jälkeen yhtiöllä on Suomessa 9 toimivaa myymälää.

  Pitkän aikavälin tavoitteena yhtiöllä on rakentaa Suomeen 20–25 myymälän verkosto alueille, joilla toiminta on parhaiten kannattavaa. Seuraava uuden myymälän avaus tapahtuu Riihimäellä.

  Kangasalan Byggmaxin henkilövahvuus on 7 työntekijää.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän