Entisen vanhainkodin alue Pikonlinnassa kaipaa kehittäjää – Rekolaan voisi tulla palveluja tai asuntoja

0

Pikonlinnassa sijaitseva Rekolan alue kaipaa uudistamista. Kangasalan kaupunki etsii nyt kumppania, joka voisi kehittää entistä vanhainkodin aluetta.

Kaupungin tiedotteen mukaan alueen osayleiskaava mahdollistaa tontin kehittämisen nykyisen palvelurakentamisen lisäksi asumisen suuntaan.

Tontti on ostettavissa tai vuokrattavissa suoraan, tai vaihtoehtoisesti koko aluetta voidaan kehittää asemakaavamuutoksella.

Nykyinen asemakaava mahdollistaa tontille suoraan sosiaalitointa ja terveydenhuoltoa palvelevien rakennusten rakentamisen.

Alueen pinta-ala on noin 3,9 hehtaaria. Tontilla on rakennusoikeutta 11 940 + 300 kerrosneliömetriä.

Tontilla sijaitsevat rakennukset on tarkoitus purkaa ja rakentaa uudet niiden tilalle.

Hakijoiden yhteydenotot toivottuja hakuaikana

Kaupunki haluaa hakijoilta aineistoa muun muassa tontin käytöstä, julkisivuista sekä esityksen hankkeen ja rakennusten purkamisen aikataulusta. Myös ostohinnasta tulee esittää näkemys.

Kaupunki pisteyttää hakemukset ja tekee valinnat pisteytyksen perusteella. Kaupunki toivoo, että hakijat ottavat yhteyttä jo hakuaikana neuvontaa ja ohjeistusta varten.

Ilmoittautumiset Rekolan alueen toimijahakuun tulee jättää viimeistään 30.9.2021 joko sähköisesti tai postitse. Lisätietoja kaupungin verkkosivuilta.

Lisätietoja: geodeetti Juha Iivonen, juha.iivonen@kangasala.fi p. 050 596 9125 tai ajalla 2.–30.4. maanmittausinsinööri Simo Veijalainen, simo.veijalainen@kangasala.fi p. 044 481 3030.

Riun alue merkittynä Tampereen seutukarttaan. Kuva: Kangasalan kaupunki

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.