Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Huumekuski pakeni poliiseja

Uutiset - 18.2.2013 kello 9.13

Sahalahtelainen vuonna 1982 syntynyt mieshenkilö pakeni useita poliisipartioita Kangasalla viime lauantaina. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, liikennerikkomuksesta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Tilanne sai alkunsa, kun poliisin partio kiinnitti huomion Rantakoivistontiellä liikkuvaan henkilöautoon hieman iltakahdeksan jälkeen.

Mies ei kuitenkaan pysähtynyt poliisin pyynnöstä, vaan päätti paeta ja kiihdytti voimakkaasti alueella, jossa nopeusrajoitus on 40 km/h.

Hän jatkoi kevyen liikenteen väylää pitkin Vaahteratielle, kääntyi Kaarina Maununtyttärentielle ja jatkoi Ranta-Koiviston rampilta kohti Tamperetta.

Takaa-ajoon liittyi myös liikkuvan poliisin sekä Tampereen poliisin partioita. Tapahtumahetkellä oli paljon muuta liikennettä.

Partio menetti näköyhteyden henkilöautoon, joka kuitenkin löytyi hylättynä valtatie 12:n varrelta juuri ennen Lentolan ramppia. Jäljet johtivat kevyen liikenteen väylälle.

Partio sai lopulta kiinni tuntomerkkejä vastaavan miehen, joka puhalsi nollat. Poliisin pikahuumetesti näytti positiivista amfetamiinin osalta, ja mies passitettiin verikokeisiin.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös